Master Huck Cyber Silicock 21cm Vibrator DreamLove

€ 108,90 € 89,88


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9145
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8425402157848
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα συλλογή δονούμενων ομοιωμάτων πέους με τηλεχειριστήριο Cyber Silicock σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ομοιώματα Cyber Silicock είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, μη πορώδη σιλικόνη, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων, ιδανική για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις.
Στη βάση τους υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία τα σταθεροποιεί σε κάθε λεία επιφάνεια για ατελείωτες ώρες hands free παιχνιδιού.
Συμβατά με ζώνες strap-on!

Απολαύστε τους οργασμούς που πάντα ονειρευόσασταν με τον υπέροχο Master Huck τον νέο ρεαλιστικό δονητή/ ομοίωμα πέους από την Cyber Silicock

Το ρεαλιστικό του σχήμα που ελάχιστα ξεχωρίζει από αληθινό πέος, με τον επιβλητικό σε μήκος, ευθυτενή, στιβαρό άξονα με τη διάσπαρτη με έντονα σχηματισμένες φλέβες ανάγλυφη επιφάνεια, την βολβοειδή κεφαλή σε σχήμα ζουμερής βαλάνου, για έντονη, στοχευμένη διέγερση και τους καλοσχηματισμένους όρχεις, θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η απαλή βελούδινη υφή του θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές ευχαρίστησης.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ισχυρός κινητήρας, εξοπλισμένος με 7 διαφορετικά μοτίβα δόνησης παράλληλα με ένα διεγερτικό σύστημα κίνησης Πάνω – Κάτω, λειτουργίες, οι οποίες ελέγχονται μέσω του ασύρματου τηλεχειριστηρίου. Ενεργοποιήστε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα και χαρίστε στον εαυτό σας και στον /στην σύντροφό σας μια ανεπανάληπτη ερωτική εμπειρία.

Ο Master Huck είναι επαναφορτιζόμενος μέσω usb καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης, ενώ διαθέτει και αδιάβροχη λειτουργία για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, αποτελώντας ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας του.
Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner
Κουμπί με LED φωτισμό.

Συνολικό Μήκος: 20,9cm
Μήκος εισαγωγής: 17cm
Διάμετρος εισαγωγής: 4 cm

Δείτε επίσης

Bendie Little Guy Pink 16.50cm by Calexotics
€ 37,90
Real Rapture Vibrator 20.50cm Brown by Toyz4Lovers
€ 58,90   € 47,86
Get Real Slim Vibrator 20cm Purple by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Love me Forever Vibrator Pink by ToyJoy
€ 38,90   € 35,80
Rod Power Stud 18cm Natural by California Exotics
€ 34,90   € 27,80
Επιστροφή στην κορυφή