Connect by Calexotics

€ 12,90 € 11,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5772
Είδος Novelties
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770076335
“Συνδεθείτε” με τον εραστή σας με έναν εντελώς διαφορετικό… πολύ πιο σέξι και οικείο τρόπο, με το εξαιρετικό couples game Connect από την εταιρία California Exotics, το ρομαντικό παιχνίδι καρτών για δημιουργικά, ζευγάρια που τολμούν.

Αφήστε τις αναστολές σας στην άκρη και απολαύστε μοναδικές ερωτικές συγκινήσεις και άκρατο ενθουσιασμό, καθώς ποντάρετε τα πονηρά σας στοιχήματα, προκαλώντας… την τύχη σας! Είστε άραγε τόσο καλός στο πόκερ ώστε να καταφέρετε πάρετε το πλεονέκτημα; Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, η δράση γίνεται όλο και πιο έντονη. Μην ανησυχείτε, όμως στο Connect, δεν βγαίνει κανείς χαμένος!

Οι κάρτες έχουν ιδανικό μέγεθος για να τις έχετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια σας, τις βόλτες, τις εκδρομές σας. Ιδανικό παιχνίδι για αρχάριους αλλά και έμπειρους παίκτες που αγαπούν τις προκλήσεις.

Χρήση: Ανακατέψτε τις κάρτες και ξεκινήστε να τις μοιράζετε μεταξύ των παικτών. Διαβάστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο πακέτο και ακολουθήστε τις μέχρι να βγει ο νικητής του γύρου. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και ορίστε τα δικά σας έπαθλα.

Για 2-6 άτομα. Το κουτί περιλαμβάνει 1 τράπουλα, βιβλίο οδηγιών.
Διαστάσεις: 16cm x 9,5cm x 2cm

Δείτε επίσης

Peppermint Nipples by Spencer & Fleetwood
€ 5,90
Let’s F*uck! The ΧΧΧ Sex Game by Kheper Games
€ 27,90
Boobie Squirt Gun by Spencer & Fleetwood
€ 13,90
Stress Breasts by Spencer and Fleetwood
€ 12,90
'Lady Bah Bah' Inflatable Celebrity Sheep by Naughty Originals
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή