Please Me Set by Tease & Please

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5994
Είδος BDSM / Gift Sets
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Tease & Please
Barcode 8717703522273
Χρώμα Μαύρo
Κυρίαρχος ή σκλάβος; Αφέντης ή δούλος; Dom or Sub? Τι από τα δύο προτιμάτε;
Το παιχνίδι Please Me από την εταιρία Tease & Please θα σας επιτρέψει να ανακαλύψτε με πολύ διασκεδαστικό τρόπο σεξουαλικές επιλογές που ίσως μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει να δοκιμάσετε!

Στο κουτί θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μία αξέχαστη bondage ερωτική περιπέτεια. Μία μάσκα για τα μάτια, η οποία μετατρέπεται και σε κορδέλα δουλείας, για να διεγείρετε στο maximum τις αισθήσεις του συντρόφου σας, ένα φτερό για να τον “πειράξετε” στα κατάλληλα σημεία, τρελαίνοντάς τον, καθώς και ένα ζευγάρι σέξι χειροπέδες για να του ακινητοποιήσετε τα χέρια, καθιστώντας τον έρμαιο των σεξουαλικών σας ορέξεων. Ικανοποιηθήκατε; Τώρα αλλάξτε ρόλους και γίνετε εσείς η σκλάβα του!

Πώς αισθάνεστε που είστε ακινητοποιημένες, παντελώς ανίκανες και για την παραμικρή κίνηση; Πόση ευχαρίστηση μπορείτε να πάρετε όταν σας γαργαλούν με ένα φτερό στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σας, αλλά εσείς δεν μπορείτε να δείτε τίποτε; Έχετε βιώσει ποτέ πως είναι να φτάνει κανείς σχεδόν στον οργασμό, αλλά να μην τον απολαμβάνει τελικά; Με αυτό το παιχνίδι ποτέ δεν θα ξέρετε τι έπεται!
Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση μπορείτε να προσθέσετε και άλλα bondage αξεσουάρ, όπως: σφικτήρες θηλών, ποδοπέδες κλπ.

Στο κουτί θα βρείτε, επιπλέον έξι φύλλα εργασίας, γραμμένα σε δέκα γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ιταλικά, Σουηδικά και Νορβηγικά.

Δείτε επίσης

Furry Leg Cuffs Red by Pipedream
€ 29,90   € 21,90
Blaze Purple/Black Collar & Leash by Dream Toys
€ 32,90   € 26,86
Timeless Silicone Handcuffs Black by Toyz4Lovers
€ 12,40
Saffron Black/Red Cuffs by Sportsheets
€ 46,90   € 39,80
Blaze Deluxe Bondage Rope Black 5m Dream Toys
€ 14,90   € 13,98
Επιστροφή στην κορυφή