Blaze Purple/Black Collar & Leash by Dream Toys

€ 32,90 € 26,86


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8819
Είδος BDSM
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632670612
Υλικό Neoprene
Χρώμα Μαύρo
Μυηθείτε στον μαγικό κόσμο της fetish διασκέδασης και απολαύστε μοναδικά παιχνίδια υποταγής / κυριαρχίας με το Collar and Leash, το νέο, υπέροχο κολάρο με λουρί από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Σαγηνευτικά αμαρτωλό και σέξι, το παιχνίδι αποτελείται στην ουσία από δύο αξεσουάρ. Ένα απαλό, μαύρο κολάρο, κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα, με υπέροχα γυαλιστερά ανάγλυφα μαύρα-μοβ σχέδια που λαμπυρίζουν ελαφρά και εσωτερικό επενδυμένο με απαλή επίστρωση από νεοπρένιο, υλικό ιδιαίτερα μαλακό, ιδανικό για πολύωρη χρήση και παράλληλα εξαιρετικά ανθεκτικό, κατάλληλο για έντονα, δυναμικά παιχνίδια, καθώς και μία αποσπώμενη, μακριά, μεταλλική αλυσίδα ( λουρί), η οποία καταλήγει σε έναν μαύρο ματ ιμάντα για τον καρπό. Το κολάρο ρυθμίζεται πλήρως και εφαρμόζει τέλεια σε όλα σχεδόν τα μεγέθη, ενώ ασφαλίζει μέσω μίας ανθεκτικής, αγκράφας για στιβαρά δεσίματα.

Επιπλέον, στο κέντρο του υπάρχει δακτύλιος, τύπου Ο-ring, στον οποίο μπορείτε να κλειδώσετε τον γάντζο της μεταλλικής αλυσίδας ή να προσαρμόσετε σε αυτό όποιο άλλο BDSM αξεσουάρ επιθυμείτε. Το λουρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys, ενώ το μεγάλο μήκος του σας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων.

Υλικά: νεοπρένιο, PU, PVC και μέταλλο. Δεν περιέχει νικέλιο.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Tweezers Gold with chain by Taboom
€ 14,90   € 13,80
BegMe Black Edition Vegan Leather Premium Collar & Leash DreamLove
€ 29,80   € 21,48
Bondage Rope Black 10m by Hidden Desire
€ 19,80
Rope Cuffs by Pipedream
€ 16,90
Nubuck Black Leather O-Ring Choker by Loving Joy
€ 45,90   € 41,90
Επιστροφή στην κορυφή