Red PU Leather O-Ring Collar & Chain Leash by Taboom

€ 37,90 € 33,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7397
Είδος BDSM
Εταιρεία Taboom
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221824349
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Κόκκινο
Αφεθείτε στις αμαρτωλές απολαύσεις των hardcore παιχνιδιών υποταγής /κυριαρχίας και κάντε πράξη τις πιο κρυφές και αμαρτωλές φαντασιώσεις σας με το υπέροχο O-Ring Collar & Chain Leash από την kinky συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM.

Κομψό και, φινετσάτο κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας και υφής μαλακό vegan δέρμα και σχεδιασμένο με πολυτελείς Rose Gold λεπτομέρειες, το σετ περιλαμβάνει ένα πανέμορφο μπορντώ κολάρο, ιδανικό για kinky παιχνίδια ρόλων, και μία αποσπώμενη, μεταλλική, χρυσή αλυσίδα, η οποία καταλήγει σε έναν ταιριαστό δερμάτινο ιμάντα για τον καρπό.

Το κολάρο ρυθμίζεται απόλυτα και προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, ενώ ασφαλίζει μέσω μίας στέρεας αγκράφας για δυναμικά δεσίματα. Επιπλέον στο κέντρο του υπάρχει δακτύλιος, τύπου Ο-ring, στον οποίο μπορείτε να συνδέσετε το λουρί ή όποιο άλλο συμβατό αξεσουάρ έχετε ήδη στην κατοχή σας. Η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys, ενώ το μήκος της είναι αρκετά μεγάλο επιτρέποντας επαρκή ελευθερία κινήσεων.

Όπου και να το φορέσετε, στην κρεβατοκάμαρα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο play party ή ακόμη και στο kinky club, το σίγουρο είναι πως το ξεχωριστό αυτό αξεσουάρ θα προκαλέσει ασίγαστα σεξουαλικά πάθη.

Μπορεί να φορεθεί και ως sexy fashion statement.

Η συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια δυναμική και ταυτόχρονα καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Δείτε επίσης

Beginner's Bondage Kit Black (8 Piece) by Loving Joy
€ 48,90   € 43,90
Frou Frou Cuffs by Bijoux Indiscrets
€ 19,80
Neck & Wrist Restraint by Sportsheets
€ 74,90   € 64,90
Cumfy Cuffs by Pipedream
€ 27,90   € 24,90
Black Beginner's Handcuffs by Sportsheets
€ 26,90   € 22,90
Επιστροφή στην κορυφή