Colt Camouflage Collar and Leash by Calexotics

€ 59,70 € 49,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6542
Είδος BDSM
Προέλευση U.S.A
Υλικό Διάφορα Υλικά
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770093394
Χρώμα Πράσινο
Αφεθείτε στις αμαρτωλές απολαύσεις των hardcore παιχνιδιών υποταγής /κυριαρχίας και βιώστε μοναδικές στιγμές αληθινού πάθους και ηδονής, κάνοντας πράξη τις πιο σκοτεινές και άγριες φαντασιώσεις σας με το εξαιρετικό Collar and Leash από την νέα συλλογή Colt Camo της εταιρίας CalExotics

Άριστης ποιότητας και εξαιρετικά στιβαρής κατασκευής, φτιαγμένο από ανθεκτικό υφασμάτινο υλικό και επενδεδυμένο εσωτερικά με απαλή, βελούδινη επίστρωση, για άνετη, πολύωρη χρήση, το όμορφο αυτό κολάρο παραλλαγής είναι ιδανικό για δυνατά παιχνίδια ρόλων…και όχι μόνο. Πλήρως ρυθμιζόμενο για να εφαρμόζει τέλεια σε όλα τα μεγέθη, το κολάρο κλείνει με κούμπωμα τύπου velcro. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει βαρύς δακτύλιος, τύπου Ο-ring, στον οποίο μπορείτε να κλειδώσετε το γαντζάκι της χοντρής, ανθεκτικής αλυσίδας ή να προσαρμόσετε όποιο άλλο BDSM αξεσουάρ επιθυμείτε. Επιπλέον, η αλυσίδα στην άκρη της έχει ύφασμα για να μην πληγώνεται το χέρι σας.

Υποτάξτε τον άτακτο, απειθάρχητο εραστή σας και δείξτε του τι τον περιμένει αν δεν υπακούει στις εντολές σας ή γίνετε το αντικείμενο των ερωτικών του διαστροφών και αφεθείτε στην σκληρή του τιμωρία. Ό,τι και να επιλέξετε θα το ευχαριστηθείτε δεόντως!

Μετά από κάποιες χρήσεις, καθαρίστε το ύφασμα στο χέρι με ζεστό νερό και σαπούνι και αφήστε το να στεγνώσει καλά.
Χωρίς νικέλιο.

Περίμετρος: 54,5cm, αλυσίδα: 81,25cm.

Δείτε επίσης

Sincerely Locking Lace Collar & Leash by Sportsheets
€ 48,90   € 38,90
Renegade Black Collar by NS Novelties
€ 31,90   € 28,90
Red PU Leather O-Ring Collar & Chain Leash by Taboom
€ 37,90   € 33,90
Anal Speculum
€ 24,90
Headband with Rabbit Ears Coquette Chic Desire Black DreamLove
€ 26,90   € 17,78
Επιστροφή στην κορυφή