Silicone Collar & Lead Set Black by Loving Joy

€ 38,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5078
Είδος BDSM
Μήκος 81,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962424
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Ιδανικό για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της BDSM σκηνής και ιδιαίτερα αρέσκονται στο master-slave roleplaying, το Bound to Please collar and lead set είναι το απόλυτο φετιχιστικό αξεσουάρ, κατάλληλο να πραγματοποιήσει κάθε dark και kinky φαντασίωσή σας και να σας χαρίσει αξέχαστες ώρες διασκέδασης.

Το σετ περιλαμβάνει ένα κομψό και σέξι, απαλό κολάρο σε μαύρο χρώμα, κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, ομαλή και λεία στην υφή σιλικόνη, το οποίο προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, μέσω ενός απλού κουμπώματος με οπές, τύπου αγκράφα, καθώς και μία αποσπώμενη, μακριά, μεταλλική αλυσίδα, η οποία καταλήγει σε έναν ιδιαίτερα ανθεκτικό ιμάντα για τον καρπό από σιλικόνη. Στην άκρη της αλυσίδας υπάρχει ένας περιστρεφόμενος γάντζος, ο οποίος συνδέεται στο μεταλλικό Ο-ring που βρίσκεται στο κέντρο του κολάρου και ενώνει τα δύο αξεσουάρ μεταξύ τους, ενώ η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή να συνδεθεί σε άλλα bondage αξεσουάρ που έχετε ήδη στη διάθεσή σας.

Φορέστε στον εραστή σας το κολάρο, περάστε τη βαριά αλυσίδα στον δακτύλιο και δείξτε του ποιος είναι το αφεντικό… Αν σας παρακούσει τιμωρήστε τον δεόντως..
Ένα πραγματικά ξεχωριστό αξεσουάρ που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας και θα σας ανοίξει καινούρια μονοπάτια ερωτικής διασκέδασης.

Συνολικό μήκος αλυσίδας και λαβής: 81,5cm, μήκος λαβής: 14cm, συνολικό μήκος κολάρου: 60cm, πλάτος κολάρου: 5cm.

Δείτε επίσης

Impound Gladiator Male Chastity Device by Loving Joy
€ 52,80
Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy
€ 26,90   € 22,90
Sweet Punishment Kit by Sportsheets
€ 54,90   € 46,90
Furry Fun Cuffs Red by ToyJoy
€ 15,90   € 13,90
XPlay Lucious Black Wrist Cuffs
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή