Pink and Black Bondage Leather Collar and Leash by Loving Joy

€ 36,90 € 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6811
Είδος BDSM
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963254
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Ανακάλυψε τον μυστηριώδη κόσμο του… μαύρου κολάρου με το υπέροχο Pink and Black Bondage Collar and Leash, το νέο ξεχωριστό BDSM set από την πολυτελή συλλογή Bound to Please με την υπογραφή της Loving Joy..

Το σετ περιλαμβάνει ένα κομψό και σέξι, κολάρο σε μαύρο και ροζ χρώμα, κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας και υφής δέρμα faux, με πλούσια και ιδιαίτερα μαλακή εσωτερική επένδυση για άνετη πολύωρη χρήση, το οποίο ασφαλίζει μέσω μίας ανθεκτικής, μεταλλικής αγκράφας για να προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, καθώς και μία αποσπώμενη, μακριά, μεταλλική αλυσίδα, η οποία καταλήγει σε έναν στιβαρό, δερμάτινο ιμάντα για τον καρπό. Στην άκρη της αλυσίδας υπάρχει περιστρεφόμενος γάντζος, ο οποίος κουμπώνει στα μεταλλικά D-rings που βρίσκονται κατά μήκος του κολάρου και συνδέει τα δύο αξεσουάρ μεταξύ τους, ή και οποιοδήποτε συμβατό αξεσουάρ έχετε ήδη στην κατοχή σας ενώ η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys

Φορέστε στον άτακτο εραστή σας το σέξι κολάρο, συνδέστε τη μεταλλική αλυσίδα και δείτε τον να μεταμορφώνεται σε απειροελάχιστο χρόνο στο αγαπημένο σας “pet ”. Θα τον ανταμείψετε ή θα τον τιμωρήσετε; Η επιλογή είναι δική σας!

Ιδανικό αξεσουάρ για όλα τα επίπεδα εμπειρίας και δη για τους αρχάριους φετιχιστές που δειλά-δειλά αποτολμούν τα πρώτα τους βήματα στον συναρπαστικό κόσμο του BDSM.

Συνολικό μήκος λουριού: 103cm
Πλάτος λουριού: 2,5cm
Μήκος κολάρου: 59cm
Πλάτος κολάρου: 6cm
Εσωτερική διάμετρος: περίπου 9 - 18cm

Δείτε επίσης

Buckled Hand Restraints by Guilty Pleasure
€ 26,90   € 24,90
Door Jam Cuffs by Loving Joy
€ 24,90
Neck & Wrist Restraint by Sportsheets
€ 74,90   € 64,90
Lust Bondage Purple Wrist Cuffs by NS Novelties
€ 32,80
Bound to Play Hot Wax Candles (3 Pack) Loving Joy
€ 19,80
Επιστροφή στην κορυφή