Tease Me by Tease & Please

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5996
Είδος BDSM / Gift Sets
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Tease & Please
Barcode 8717703522266
Χρώμα Μαύρo
Κυρίαρχος ή σκλάβος; Αφέντης ή δούλος; Dom or Sub? Τι από τα δύο προτιμάτε;
Το παιχνίδι Tease Me από την εταιρία Tease & Please θα σας δώσει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με σεξουαλικές επιλογές που ίσως μέχρι τώρα σας φαίνονταν απλά αδύνατες!

Στο κουτί θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μία αξέχαστη bondage ερωτική περιπέτεια. Μία μάσκα για τα μάτια, ένα σκοινί δουλείας και ένα όμορφο ζευγάρι σφικτήρες θηλών. Σας αρέσει να τυλίγετε εσείς το νήμα στο κορμί του συντρόφου σας ή προτιμάτε να αφήνεστε στα χέρια του και στις διαθέσεις του; Έχετε βιώσει ποτέ τις οδυνηρά ευχάριστες αισθήσεις που μόνο οι σφιγκτήρες μπορούν να προκαλέσουν στις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας ή δεν το έχετε τολμήσει ακόμη;
Πως νοιώθει άραγε ο σύντροφός σας από τα ήπια ή και πιο επώδυνα αγγίγματά σας όταν του έχετε περιορίσει την όραση; Θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς: Αλλάξτε θέσεις, ρόλους και διάθεση και απολαύστε μοναδικές στιγμές σεξουαλικής ηδονής. Με αυτό το παιχνίδι ποτέ δεν θα ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε δεόντως!

Στο κουτί θα βρείτε, επιπλέον έξι φύλλα εργασίας, γραμμένα σε δέκα γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ιταλικά, Σουηδικά και Νορβηγικά.

Δείτε επίσης

Radiant Collar & Leash Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 29,80   € 20,00
Nubuck Black Leather Slim Wrist Cuffs by Loving Joy
€ 45,90   € 39,70
Soft Cuffs by Sportsheets
€ 34,90   € 29,90
Shadow Fur Handcuffs by Sportsheets
€ 28,90
Leather Collar with Nipple Clamps by Sportsheets
€ 48,90   € 42,50
Επιστροφή στην κορυφή