Anal Me by Tease & Please

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5997
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Gift Sets
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Tease & Please
Barcode 8717703522341
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε με το πρωκτικό σεξ; Πως το φαντάζεστε; Συναρπαστικό, επίπονο, ευχάριστο ή απλά υποφερτό; Υπάρχει ένας μόνο τρόπος για να μάθετε: Δοκιμάστε το!

Το Anal Me, το νέο διασκεδαστικό παιχνίδι της εταιρίας Tease & Please, θα σας δώσει την δυνατότητα να ανακαλύψετε με τον πλέον ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο όλα τα μυστικά της backdoor απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε τα όμορφα αξεσουάρ που θα βρείτε στο κουτί και γευτείτε μοναδικές συγκινήσεις. Ένα εύχρηστο butt plug, ένα υπέροχο anal beads και το απαραίτητο πρωκτικό λιπαντικό θα διεγείρουν μοναδικά τις αισθήσεις σας και θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις προτιμήσεις σας.

Πάρτε τον χρόνο σας, κάντε αργά, προσεκτικά βήματα και γνωρίστε ο ένας τον άλλον, όπως ποτέ πριν. Ένα υπέροχο must have game για τους λάτρεις, αρχάριους και έμπειρους, του anal playing.

Στο κουτί θα βρείτε, επιπλέον έξι φύλλα εργασίας, γραμμένα σε δέκα γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ιταλικά, Σουηδικά και Νορβηγικά.

Δείτε επίσης

Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys
€ 33,88
Gleaming Love Pleasure Plug Small Rose Gold by Dream Toys
€ 19,80   € 16,85
Fanus Handmade Glass Butt Plug Passion Glass
€ 109,00
Flirts Anal Traning Kit Pink Dream Toys
€ 32,90   € 29,83
Relentless Vibrations Butt Plug by Fifty Shades of Grey
€ 95,40
Επιστροφή στην κορυφή