Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition

€ 29,80 € 26,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6353
Είδος Sensual Kits
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Tease & Please
Barcode 8717703522143
Περάστε συναρπαστικές στιγμές ερωτικής διασκέδασης με τον σύντροφό σας…και όχι μόνο με το εξαιρετικό παιχνίδι για ζευγάρια Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition από την Tease and Please.

69 ερωτήσεις…γιατί η αλήθεια είναι το μόνο που μετράει, 69 προκλήσεις…για εκείνους που τολμούν να δοκιμάζουν τα όριά τους. Η απόφαση εναπόκειται σε σας!

Παίξτε κορώνα γράμματα το Truth or Dare Chip που θα βρείτε στο κουτί για να δείτε ποια κάρτα θα σηκώσετε. Με κάθε κάρτα Truth κερδίζετε πόντους για κάθε ειλικρινή απάντηση. Με κάθε κάρτα Dare κερδίζετε πόντους αν ολοκληρώσετε την πρόκληση. Ο αριθμός των καρδιών πάνω σε κάθε κάρτα καθορίζει τους πόντους που μπορείτε να λάβετε. Για κάθε ερώτηση που αρνείστε να απαντήσετε ή για κάθε πρόκληση που δεν πραγματοποιείτε, σας αφαιρούνται πόντοι. Όλα επιτρέπονται και…τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό. Εσείς βάζετε τα όρια.

Παραδείγματα ερωτήσεων και προκλήσεων:

Τι επιθυμείτε να κάνετε με τον/την σύντροφό σας στο κρεβάτι που ακόμη δεν έχετε πραγματοποιήσει;

Δείξτε στον σύντροφό σας για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πως κλιμακώνεται ο οργασμός σας. Για την δοκιμασία αυτή, χρησιμοποιήστε όλο σας το σώμα. Χρησιμοποιήστε και ήχους!.

Βρείτε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές "ερωτογενείς ζώνες" στο κορμί του συντρόφου σας, χρησιμοποιώντας μόνο τη γλώσσα σας. Ο εραστής σας θα σάς αξιολογήσει με ειλικρίνεια και αυστηρότητα.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Truth or Dare μόνοι σας ή να προσκαλέσετε και άλλα, ανοικτά σε προκλήσεις, τολμηρά ζευγάρια. Σε αυτή την περίπτωση συμφωνήστε εκ των προτέρων, όλοι μαζί τους κανόνες επιλογής συντρόφου!
Αν παίζετε με πόντους αποφασίστε, επίσης πριν το παιχνίδι τι να περιμένει ο νικητής από τον ηττημένο.

Δείτε επίσης

Hedonism Sticker Game Set Kheper Games
€ 9,87
Tease Me gift Set by Lovers Premium
€ 22,90
Ours Weekender Kit by Calexotics
€ 38,90
The Card Game of Sexual Positions by Kheper Games
€ 11,90   € 9,84
The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Επιστροφή στην κορυφή