Vibrating Cock Ring by The Screaming O

€ 9,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5010
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Screaming O
Barcode 854885001030
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Το Screaming O είναι ένα εξαιρετικό Vibrating Cock Ring, ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει μέγιστη ευχαρίστηση και στα δύο φύλά, καθώς συμβάλλει στην επίτευξη μεγαλύτερης διάρκειας και έντασης στύσεων και στην αποτροπή της πρόωρης εκσπερμάτισης, μέσω της διακοπής της ελεύθερης ροής του αίματος προς το πέος, αλλά και στην ενίσχυση του γυναικείου οργασμού, μέσω της τόνωσης της κλειτορίδας.

Περάστε το δακτυλίδι στη βάση του πέους ή και των όρχεων με το μοτέρ στην κορυφή και τα ticklers προς τα έξω. Το εύκαμπτο σώμα του θα κλειδώσει σφικτά το μόριό σας, κρατώντας τη στύση σας ακμαία. Πατήστε το κουμπί στο πλαϊνό μπροστινό τμήμα και το δονούμενο μοτέρ θα πάρει εμπρός, συμβάλλοντας με κάθε του παλμό στην επίτευξη εντονότερων κορυφώσεων.

Χρόνος διάρκειας των δονήσεων: Λίγο μικρότερος από 30 λεπτά. Ακόμη και αν μείνατε όμως, στη μέση, καμία ανησυχία! Το Screaming O Plus θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως ένας απλός δακτύλιος και μετά την εξάντληση της μπαταρίας.
Ιδανικό μέγεθος για να το παίρνετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες. Μετά τη χρήση, απλά πετάξτε το.

Το Screaming O είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ, είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο και ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μεγέθη. Αν επιθυμείτε κάτι πιο χορταστικό, δοκιμάστε το μεγαλύτερο, παχύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας αδερφάκι του, το Screaming O Plus!

Το Screaming O ψηφίστηκε ως κορυφαίο προϊόν και το καλύτερο Cock Ring από το περιοδικό Womens Health Magazin.

Δείτε επίσης

Sensation Vibrating Rabbit Love Ring Fifty Shades of Grey
€ 49,70   € 40,90
Vibrating Cock Ring Plus by The Screaming O
€ 10,90   € 9,80
Thin Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 7,78
Powermate Power Rings Maximus 55 Bathmate
€ 21,80
Stretchy Cock Rings Smokey Menzstuff by Dream Toys
€ 16,80
Επιστροφή στην κορυφή