Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6526
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962943
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
Είτε παίζετε σόλο είτε παρέα με τον/την σύντροφό σας, ο επαναφορτιζόμενος δονούμενος δακτύλιος Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring από την Loving Joy θα προσθέσει αναμφισβήτητα μία καινούρια διάσταση ευχαρίστησης στις ερωτικές σας συνευρέσεις.

Σχεδιασμένο όχι μόνο για την ισχυροποίηση της στύσης, την επιμήκυνση της διάρκειας του παιχνιδιού και την ενίσχυση των οργασμών του άντρα, αλλά και για την ταυτόχρονη διέγερση της συντρόφου του, μέσω των κραδασμών που διαχέονται από το ισχυρό μοτέρ του προς την κλειτορίδα, το μαγικό αυτό δαχτυλίδι αγάπης θα γίνει αναμφίβολα το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των ζευγαριών.

Κομψό, πολυτελές και διακριτικό, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, 100% υποαλλεργική σιλικόνη, το ιδιαίτερα ελαστικό αυτό cock ring μπορεί να γίνει ο καλύτερος ενισχυτής στύσης καθώς αγκαλιάζει τέλεια το πέος και τους όρχεις στέλνοντάς σας καυτά buzzes κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ή και ο καλύτερος κλειτοριδικός διεγέρτης όταν παίζετε παιχνίδια με την σύντροφό σας.

Το ισχυρό μοτέρ του είναι εφοδιασμένο με 10 διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας -
7 προγράμματα δόνησης και 3 επίπεδα έντασης - ενώ είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω USB καλωδίου για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην το αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Δείτε επίσης

B Charmed Vibrating Ring Black by Bswish
€ 24,90   € 22,90
Rev-Rings Silicone Cock Ring 42 mm Loving Joy
€ 12,90
Aveta Royal Fantasies Vibrating Cock Ring by Dream Toys
€ 47,40   € 36,90
Ramrod Smooth Silicone Cock Ring 3Pack by Dream Toys
€ 19,80   € 17,28
Ramrod Rabbit Vibrating Cock Ring Black Dream Toys
€ 44,90
Επιστροφή στην κορυφή