JoyRings Silicone Vibrating Cock & Ball Ring by Loving Joy

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7061
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963551
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Τροφοδοσία 3 × LR44
Χαρίστε στο μόριο σας την περηφάνια που του αξίζει και απολαύστε δυναμικές, σκληρές στύσεις διαρκείας με το ξεχωριστό Vibrating Cock and Ball Ring, το νέο δονούμενο δαχτυλίδι αγάπης από τη συλλογή JoyRings της εταιρίας Loving Joy.
Εξαιρετικά απαλό, εύκαμπτο και λείο, το Vibrating Cock and Ball Ring είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και την ευκολία.

Κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας και υφής υγρή σιλικόνη, 100% υποαλλεργική, το υπέροχο αυτό διπλό δακτυλίδι φοριέται στο πέος και το όσχεο και περιορίζει τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα την ενίσχυση της στύσης και την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, Συνοδεύεται από αποσπώμενο δονητή – σφαίρα (bullet vibrator) μονής ταχύτητας, για extra διέγερση σε σας και την σύντροφό σας.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στο μόριό σας και μετακινήστε αργά τον δακτύλιο κατά μήκος του ή πάνω από το όσχεο. Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε τον αμέσως .
Μετά τη χρήση πλύντε το toy προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.
Εσωτερική διάμετρος του επάνω δακτυλίου: 2,5cm. Εσωτερική διάμετρος του κάτω δακτυλίου: 3,5cm.
Χρόνος χρήσης: 30 λεπτά
Απαιτούνται 3 μπαταρίες LR44 (περιλαμβάνονται)

Δείτε επίσης

Enduro Stretchy Silicone Cock Ring by Nexus
€ 14,90
Silver Vibrating Cock Ring by PVibe
€ 129,17
Cameron Silicone Vibrating Ring Rechargable Black DreamLove
€ 36,80
All Time Favorites Lit Up Cock Ring Black No2 Dream Toys
€ 15,90   € 12,75
Ringo Ritz by The Screaming O
€ 12,90   € 10,28
Επιστροφή στην κορυφή