Charismatic Clea Vibrating Cock Ring by Dream Toys

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7784
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632679622
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Απολαύστε και πάλι, σκληρές, σφύζουσες στύσεις, γεμάτες παλμό και ζωντάνια με τη βοήθεια του υπέροχου Clea του νέου, δονούμενου δακτυλίου πέους από την εντυπωσιακή συλλογή Charismatic της εταιρίας Dream Toys.

Σε ένα ξεχωριστό ροζ-κοραλί χρώμα με εντυπωσιακές, χρυσές λεπτομέρειες, κομψή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, εύκαμπτη, εργονομική σχεδίαση και ομαλή, βελούδινα απαλή υφή, ο κομψός αυτός δακτύλιος εφαρμόζει τέλεια γύρω από το πέος, δημιουργώντας τεχνητό εμπόδιο και περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα την ισχυροποίηση της στύσης, την αύξηση της διάρκειας της επαφής και την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης. Συνοδεύεται από αποσπούμενο μίνι δονητή τύπου σφαίρα, εξοπλισμένο με 3 διεγερτικές ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης για “έξτρα περιποίηση” της συντρόφου σας, καθώς οι ερεθιστικές δονήσεις του θα διεγείρουν κατά τη διείσδυση και την κλειτορίδα προσφέροντάς της ανείπωτη ευχαρίστηση.

Το toy είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας φιλική προς το δέρμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και πλαστικό ABS, είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχο για χαλαρωτικές στιγμές στο ντους ή στο μπάνιο. Συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό. \

Λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.
Μήκος: 6,6 cm, διάμετρος: 4,6 cm

Δείτε επίσης

Powermate Power Rings Maximus 55 Bathmate
€ 21,80
Renegade Stamina Cock Rings by NSnovelties
€ 6,90
Tri-Rings Set of 3 White by CalExotics
€ 10,90   € 8,90
Power X Ring Black by ToyJoy
€ 5,90   € 4,40
Thick Silicone Cock Rings 3 Pack by Loving Joy
€ 15,90
Επιστροφή στην κορυφή