Elite Joel Vibrating Cock ring by Dream Toys

€ 44,90 € 36,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7789
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Διαστάσεις 2,50 cm – 3,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679097
Τονώστε τη σεξουαλική σας ζωή και απολαύστε και πάλι σφριγηλές στύσεις διαρκείας με το υπέροχο Joël, το νέο επαναφορτιζόμενο, διπλό δαχτυλίδι πέους από την πολυτελή συλλογή Elite της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό, αισθησιακό και σέξι, σε πολυτελές μαύρο χρώμα, με ξεχωριστές, χρυσές λεπτομέρειες, το cock ring διαθέτει δύο εύκαμπτους δακτυλίους, ο μικρότερος με αντιολισθητική δομή εσωτερικά, είναι ιδανικός για τη βάση του πέους, ενώ ο μεγαλύτερος, ο πιο εύκαμπτος, χρησιμοποιείται ως δακτύλιος όσχεου. Επιπλέον διαθέτει διεγέρτη κλειτορίδας σε σχήμα κουνελιού με δύο εύκαμπτα αυτάκια και ανάγλυφη επιφάνεια για έξτρα διέγερση των γλυκών hot spot της συντρόφου σας. Τέλος, ο ισχυρός κινητήρας του σε σχήμα σφαίρας προσφέρει 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες, χαρίζοντας εντονότερους οργασμούς και στους δύο συντρόφους.

Ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται), ενώ είναι και αδιάβροχος στις πιτσιλιές νερού (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδια και στο ντους. Μετά την χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Για βέλτιστη αίσθηση να τον συνδυάζετε πάντα με λιπαντικά νερού.

120 λεπτά φόρτισης αποδίδουν 60 λεπτά παιχνιδιού.
Συνολικό μήκος: 9,0 cm, διάμετρος δαχτυλιδιών: 2,5 cm και 3,8 cm (επεκτάσιμο).

Γιατί να φορέσω δακτύλιο πέους: Οι δακτύλιοι προσαρμόζονται στο πέος δημιουργώντας τεχνητό εμπόδιο και περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν πιο σκληρή, δυναμική και ανθεκτική στύση, αυξάνοντας τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Δείτε επίσης

Stretchy Cock Rings Clear Menzstuff by Dream Toys
€ 16,80
Rev-Rings Silicone Cock Ring 42 mm Loving Joy
€ 12,90
3 Silicone Black Cock Rings All Time Favorites by Dream Toys
€ 10,80   € 8,88
Ramrod Strong Vibrating Cock Ring Black Dream Toys
€ 59,70   € 52,80
Renegade Chubbies Super Stretch C-Rings Black by Calexotics
€ 12,80
Επιστροφή στην κορυφή