Ramrod Strong Vibrating Cock Ring Black Dream Toys

€ 59,70 € 52,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8950
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103193
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Μήκος 7,50 cm
Προσθέστε ένα ισχυρό boost στην απόλαυση και βιώστε στιβαρές στύσεις διαρκείας όπως… ποτέ ξανά με το υπέροχο Strong Vibrating Cockring with 2 Motors, το νέο δονούμενο δακτυλίδι πέους με 2 κινητήρες από την kinky συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Με μήκος 7,4 cm, έξτρα ελαστική περίμετρο διαμέτρου από 3,2 - 5 cm και μεταξένια απαλή υφή, ο υπέροχος αυτός δακτύλιος προσφέρει τέλεια εφαρμογή, ό,τι μέγεθος μορίου και αν έχετε, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της δυναμικής της στύσης και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης. Επιπλέον, διαθέτει δύο ισχυρά μοτέρ ενισχυμένα με 10 διαφορετικά προγράμματα -3 ταχύτητες και 7 δελεαστικούς ρυθμούς δόνησης - τα οποία θα χαρίσουν αμέριστη ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους. Στα ατού του και η εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του, με επίπεδο θορύβου μικρότερο από 40 dB, η οποία τον καθιστά ιδανικό για τις οικείες σας στιγμές, αλλά και η ευκολία στη χρήση με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ο δακτύλιος Strong Vibrating Cockring with 2 Motors είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι μαλακός και λείος στην υφή, χωρίς οσμή και παρέχει μέγιστη άνεση. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται) ενώ είναι και αδιάβροχος (IPX6) για παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Δείτε επίσης

Silicone Stud Lasso Adjustable Cock Ring by Calexotics
€ 13,90
Tri-Rings Set of 3 Red by CalExotics
€ 10,90   € 7,30
Renegade Drop Cock Ring by NSNovelties
€ 8,90
Power X Ring Black by ToyJoy
€ 5,90   € 4,40
Power X Ring Purple by ToyJoy
€ 5,90   € 4,30
Επιστροφή στην κορυφή