Bibi Vibrating Cock Ring Vivre Dream Toys

€ 52,90 € 38,08


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7895
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101915
Μήκος 7,70 cm
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε εφεξής την νέα, κομψή συλλογή ερωτικών αξεσουάρ Vivre από την Dream Toys.

Η λέξη Vivre στα γαλλικά σημαίνει “ζωή”.
Η σειρά Vivre απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που αγαπούν τα όμορφα πράγματα, επιλέγουν τα παστέλ από τα έντονα φανταχτερά χρώματα, την ποιότητα από την ποσότητα και εκτιμούν τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Ξεχωρίζουν για το απαλό ροζ χρώμα με τις ροζ-χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και την κομψή και αριστοκρατική εμφάνιση.

Χαρίστε σφρίγος, ζωντάνια και δύναμη στο πέος σας και απολαύστε και πάλι στιβαρές, παλλόμενες στύσεις διαρκείας με τον υπέροχο Bibi, τον νέο, δονούμενο δακτύλιο πέους από την εταιρία Dream Toys.
Εύκαμπτος και ελαστικός, σε απαλό ροζ-κουφετί, με αισθησιακά απαλή υφή και μοντέρνα σχεδίαση, ο Bibi θα μετατρέψει το πέος σας σε “ανθρώπινο δονητή” χαρίζοντας σε σας και στην σύντροφό σας ανεπανάληπτες οργασμικές εμπειρίες. Είναι εξοπλισμένος με 3 ταχύτητες και 7 ρυθμούς δόνησης για να μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά την αγαπημένη σας ρύθμιση, ενώ ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος, γίνεται μέσω ενός μόνο κουμπιού, το οποίο περιβάλλεται από ένα διακριτικό ροζ- χρυσό δαχτυλίδι.

Ο Bibi είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μπάνιο ή στο ντους καθώς είναι πλήρως αδιάβροχος. Είναι κατασκευασμένος από συμπαγή σιλικόνη και ABS με επίστρωση PU, υλικά απόλυτα φιλικά προς το σώμα χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ, ενώ συστήνεται να χρησιμοποιείται πάντα με άφθονο λιπαντικό άριστης ποιότητας με βάση το νερό. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για ερωτικά παιχνίδια.

Χρόνος φόρτισης: 2,5 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα
Μήκος: 7,8 cm. Πλάτος: 4,5 cm.

Δείτε επίσης

Ring Set for Penis Clear Addicted Toys by DreamLove
€ 9,80   € 8,79
'Feel it Baby' Vibrating Cock Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
Rechargeable Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy
€ 39,90
Rev-Rings Silicone Cock Ring 50 mm Loving Joy
€ 12,90
Stretchy Cock Rings Clear Menzstuff by Dream Toys
€ 16,80
Επιστροφή στην κορυφή