Blue Lagoon Vibrating Cock Ring The Candy Shop by Dream Toys

€ 39,80 € 36,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8710
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 9,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100543
Χαρίστε στο πέος σας το σφρίγος και τη ζωντάνια που του αξίζουν και απολαύστε και πάλι σκληρές στύσεις διαρκείας με τον υπέροχο Blue Lagoon τον νέο, δονούμενο δακτύλιο πέους από την κομψή συλλογή The Candy Shop της εταιρίας Dream Toys.

Μίνιμαλ, αλλά σούπερ γοητευτικός και παιχνιδιάρικος, με μοντέρνα εργονομική σχεδίαση και μεγάλη ελαστικότητα, σε ζωηρό, γαλάζιο χρώμα, ο δακτύλιος είναι μελετημένος να προσφέρει έντονη ευχαρίστηση είτε παίζετε σόλο είτε με τον/ την σύντροφό σας, καθώς η εφαρμογή του γύρω από το πέος βελτιώνει την ποιότητα της στύσης και ενισχύει την αντοχή, ενώ τα 10 διαφορετικά προγράμματά του (7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες) τονώνουν τα ευαίσθητα σημεία της / του συντρόφου, χαρίζοντας και στους δυο εραστές ονειρεμένες κορυφώσεις.

Ο Blue Lagoon είναι κατασκευασμένος από απαλή, premium σιλικόνη, ιδιαίτερα φιλική προς το δέρμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και επιβλαβείς πλαστικοποιήσεις και ABS με μεταλλική επένδυση και είναι 100% αδιάβροχος για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για απρόσκοπτη διασκέδαση.
Να τον συνοδεύετε πάντα με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη.

Λειτουργία: Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί για να ξεκινήσουν οι δονήσεις. Πατήστε σύντομα το κουμπί για να αλλάξετε τα μοτίβα δόνησης. Πατήστε παρατεταμένα για να απενεργοποιήσετε τον δονητή.

Μήκος: 9,6 cm
Διάμετρος: 2,8 cm
Βάθος 2,5 cm

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά The Candy Shop από την Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Τα παιχνίδια της κομψής αυτής συλλογής μαγνητίζουν το βλέμμα με τα απαλά, παστέλ χρώματα και τα όμορφα σχήματα. Κάθε παιχνίδι της συλλογής έχει διαφορετικό χρώμα και όνομα που παραπέμπει ή αντιστοιχεί σε αυτό.

Δείτε επίσης

'Feel it Baby' Vibrating Cock Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
Renegade Stamina Cock Rings by NSnovelties
€ 6,90
Stretchy Cock Rings Clear Menzstuff by Dream Toys
€ 16,80
Stimu Clit Ring Vibrating Rings Of Love by Dream Toys
€ 16,80   € 13,60
Black Rubber Rings 3 Set by Calexotics
€ 8,90   € 6,44
Επιστροφή στην κορυφή