Cameron Silicone Vibrating Ring Rechargable Black DreamLove

€ 36,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9010
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565912833
Μήκος 6,00 cm
Μοιραστείτε όμορφες, αισθησιακές στιγμές με την σύντροφό σας με τη βοήθεια του υπέροχου Cameron Vibrating Ring του νέου δακτυλίου πέους με δόνηση και διεγέρτη κλειτορίδας από την Black & Silver.

Κομψό, άνετο και διακριτικό, σε αριστοκρατικό μαύρο χρώμα, το Cameron θα σας ξετρελάνει με τη βελούδινη υφή και την ευέλικτη, εργονομική του σχεδίαση, ενώ χάρη στο μικρό του tickler θα χαρίσει και στους δυο συντρόφους αμέτρητες στιγμές ικανοποίησης.

Στα ατού του και το εφοδιασμένο με 10 διαφορετικά μοτίβα δόνησης και δύο ρυθμικές λειτουργίες, ισχυρό αλλά αθόρυβο αφαιρούμενο bullet δονητάκι, το οποίο ενεργοποιείται και απενεργοποιείται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στο πλάι του. Το δακτυλίδι είναι εξαιρετικά εύκαμπτο και ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη. Εφαρμόζοντας το στη βάση του πέους σας θα συγκρατήσει τη ροή του αίματος ισχυροποιώντας τη στύση σας και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση.

Το Cameron Vibrating Ring είναι κατασκευασμένο από μεταξένια σιλικόνη ιατρικού τύπου είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται), ενώ είναι και 100% αδιάβροχο, κατάλληλο για ντους ή σπα. Μετά την χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Για βέλτιστη αίσθηση να τον συνδυάζετε πάντα με λιπαντικά νερού.

Σε πλήρη φόρτιση αποδίδει 60 λεπτά παιχνιδιού.
Συνολικό μήκος: 6,2 cm, Διάμετρος: από 3,5 cm έως 8,6 cm

Γιατί να φορέσω δακτύλιο πέους: Οι δακτύλιοι προσαρμόζονται στο πέος δημιουργώντας τεχνητό εμπόδιο και περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν πιο σκληρή, δυναμική και ανθεκτική στύση, αυξάνοντας τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Δείτε επίσης

JoyRings Silicone Long Rabbit Vibrating Cock Ring Black by Loving Joy
€ 24,90
Fantasstic Vibrating Anal Plug with Cockring Black Dream Toys
€ 32,90   € 28,90
JoyRings Stamina Cock Rings (2 Set) Loving Joy
€ 17,90
Vibrating Cock Ring by The Screaming O
€ 9,80
Flirts Smooth Silicone Vibrating Cock Ring Purple by Dream Toys
€ 29,80   € 22,40
Επιστροφή στην κορυφή