OhMama! Curved Rabbit Vibe Silicone Cock Ring Black DreamLove

€ 18,90 € 16,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9036
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565938611
Τροφοδοσία 3 × LR44
Διατηρήστε τη στύση σας στητή και στιβαρή με το υπέροχο Silicone Vibrating Ring, το νέο δονούμενο δαχτυλίδι πέους με διεγερτικά αυτάκια για την κλειτορίδα της συντρόφου σας από την ιδιαίτερη συλλογή OhMama της εταιρίας Dream Love.

Ζωηρό και παιχνιδιάρικο, το Silicone Vibrating Ring Ring σχεδιάστηκε για να προσφέρει έντονη ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους. Κατασκευασμένο από βελούδινα απαλή σιλικόνη, 100% υποαλλεργική και ABS, το εξαιρετικό αυτό δαχτυλίδι πέους θα διατηρήσει τη στύση σας ψηλά για περισσότερο χρόνο, παρατείνοντας την απόλαυση, ενώ τα δύο μικρά λαγουδίσια αυτάκια στην κορυφή του ring αγκαλιάζοντας απαλά την κλειτορίδα της συντρόφου σας, θα της χαρίσουν ανείπωτη ηδονή. Ένας αποσπώμενος δονητής – σφαίρα (bullet vibrator) μονής ταχύτητας θα ενισχύσει με τις απαλές δονήσεις του περαιτέρω την απόλαυση και για τους δυο σας.

Μετά τη χρήση πλύντε το προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Προσοχή! Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε το αμέσως. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Λειτουργεί με μπαταρία 3 x L1154F (δεν περιλαμβάνεται)

Δείτε επίσης

Stimu Ring Vibrating Rings Of Love by Dream Toys
€ 16,80   € 13,74
Vibrating Couples Enhancer Rings of Love Magenta by Dream Toys
€ 41,90
Stretchy Cock Rings Clear Menzstuff by Dream Toys
€ 16,80
Ring Set for Penis Clear Addicted Toys by DreamLove
€ 9,80   € 8,79
Burton Cock Ring 10 Vibration Modes Black & Silver DreamLove
€ 32,90   € 26,88
Επιστροφή στην κορυφή