Burton Cock Ring 10 Vibration Modes Black & Silver DreamLove

€ 32,90 € 26,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9160
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8435565912840
Απογειώστε τις kinky ερωτικές στιγμές σας με το υπέροχο Burton Ring, το νέο, δονούμενο δαχτυλίδι πέους από τη μοντέρνα συλλογή Black&Silver με την υπογραφή της Dream Love.

Κατασκευασμένο από βελούδινα απαλή σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, απαλλαγμένη από φθαλικά και λάτεξ, με ελαστική περίμετρο για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη μορίων και λεία, ομαλή υφή, το Burton Ring, προσφέρει τέλεια εφαρμογή γύρω από το πέος, ισχυροποιώντας τη στύση και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση. Επιπλέον, τα δύο μικρά λαγουδίσια αυτάκια στην κορυφή του αγκαλιάζοντας απαλά την κλειτορίδα της συντρόφου σας, της προσφέρουν ανείπωτη ηδονή, ενόσω ένας εξαιρετικά ισχυρός, αποσπώμενος δονητής τύπου σφαίρα (bullet vibrator), εξοπλισμένος με 10 μοτίβα δόνησης, τα οποία ελέγχονται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενισχύει με τις απαλές δονήσεις του περαιτέρω την απόλαυση και για τους δυο σας.

Το Burton Ring είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για αδιάλειπτη απόλαυση, ενώ είναι και 100% αδιάβροχο, κατάλληλο για ντους ή spa.
Μετά τη χρήση πλύντε το προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.

Προσοχή! Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε το αμέσως. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Διάμετρος: από 3,5 cm έως 8,6 cm
Με μια μόνο φόρτιση μπορείτε να απολαύσετε έως και 60 λεπτά συνεχούς χρήσης.

Δείτε επίσης

Power X Ring Black by ToyJoy
€ 5,90   € 4,40
Tri-Rings Set of 3 Flesh by CalExotics
€ 10,90
Ramrod Smooth Silicone Cock Ring 3Pack by Dream Toys
€ 19,80   € 17,28
Ring O x 3 by The Screaming O
€ 11,90   € 10,90
Ringo Ritz XL Black by The Screaming O
€ 12,90   € 10,90
Επιστροφή στην κορυφή