JoyRings Doughnut Cock Rings (3 Pack) Loving Joy

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7173
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963582
Προέλευση United Kingdom
Μετατραπείτε σε πραγματικό ‘εργαλείο” σεξουαλικής ικανοποίησης με τα υπέροχα Doughnut Cock Rings, τα νέα πολύχρωμα δαχτυλίδια αγάπης από τη συλλογή JoyRings της εταιρίας Loving Joy.
Το σετ αποτελείται από 3 κλασικά Cock Rings σε σχήμα donut σε 3 ξεχωριστά χρώματα, (διαφανές, μπλε και μαύρο) και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ενίσχυση της στύσης και την καθυστέρηση της οργασμικής κορύφωσης. Τα δαχτυλίδια μπορούν να φορεθούν στο πέος και τους όρχεις, κατά μόνας ή και σε συνδυασμό και θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην βελτιστοποίηση των ερωτικών σας συνευρέσεων.

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας TPE, υλικό ιδιαίτερα ελαστικό, άοσμο, ανθεκτικό και ασφαλές για το δέρμα και είναι συμβατά με όλα τα είδη λιπαντικών.

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα λιπαντικού στο πέος σας και εισάγετε απαλά τον δακτύλιο. Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε τον αμέσως.
Μετά τη χρήση πλύντε τα rings προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε τα καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην τα χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.
Διαστάσεις: εξωτερική διάμετρος: 3,6cm, εσωτερική διάμετρος: 1,6cm, πάχος 1,0cm.
Προσοχή! Σας συστήνουμε να μην χρησιμοποιείτε τους δακτυλίους πέους περισσότερο από μισή ώρα!

Δείτε επίσης

Bibi Vibrating Cock Ring Vivre Dream Toys
€ 52,90   € 38,08
JoyRings Stamina Cock Rings (2 Set) Loving Joy
€ 17,90
Ramrod Strong Vibrating Cock Ring Black Dream Toys
€ 59,70   € 52,80
Powermate Power Rings Maximus 45 Bathmate
€ 17,90
Renegade Diversity Rings by NS Novelties
€ 15,90
Επιστροφή στην κορυφή