JoyRings Double Rabbit Cock Ring Pink Loving Joy

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7176
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963605
Προέλευση United Kingdom
Επανακτήστε τη χαμένη σας υπερηφάνεια χαρίζοντας ταυτόχρονα στην σύντροφό σας ανεπανάληπτες οργασμικές εκρήξεις με το ξεχωριστό Double Rabbit Cock Ring, το νέο δαχτυλίδι αγάπης από τη συλλογή JoyRings της εταιρίας Loving Joy.

Ζωηρό, κομψό και παιχνιδιάρικο, το υπέροχο αυτό ring έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταυτόχρονη ευχαρίστηση και στους δύο εραστές. Οι δύο του δακτύλιοι ένας για το πέος και ένας για το όσχεο θα κρατήσουν την στύση σας ψηλά για πολλή ώρα, καθυστερώντας παράλληλα και την εκσπερμάτιση, ενόσω τα 2 μικρά λαδουδίσια αυτάκια στην κορυφή του θα πειράζουν την κλειτορίδα της συντρόφου σας, αυξάνοντας στα ύψη τη διέγερσή της. Τέλος, το χαρούμενο ροζ χρώμα του θα προσθέσει μία νότα ανεμελιάς στο παιχνίδι σας.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στο πέος σας και φορέστε τον δακτύλιο στο μόριο και στο όσχεο. Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε τον αμέσως .

Μετά τη χρήση πλύντε το toy προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Διαστάσεις: Σύνολο: 6,4 x 4,0 cm. με εσωτερική διάμετρο 2,4 x 2,0 cm. και 3,2 cm. Κατασκευασμένο από σιλικόνη
Προσοχή! Σας συστήνουμε να μην χρησιμοποιείτε τους δακτυλίους πέους περισσότερο από μισή ώρα!

Δείτε επίσης

Thin Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 7,78
Cameron Silicone Vibrating Ring Rechargable Black DreamLove
€ 36,80
JoyRings Doughnut Cock Rings (3 Pack) Loving Joy
€ 8,90
Ramrod Vibrating Cock Ring with Black Bullet by Dream Toys
€ 34,90   € 29,63
Powermate Power Rings Maximus 45 Bathmate
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή