Renegade Powerhouse Pump by NS Novelties

€ 98,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5510
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 30,00 cm
Εισαγόμενο 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447094385
Αποκτήστε το μέγεθος που πάντα ονειρευόσαστε εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά με την μοναδική στο είδος της αντλία επιμήκυνσης πέους Renegade Powerhouse Pump από την NS Novelties.

Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας, ακρυλικό υλικό, η προηγμένης τεχνολογίας αντλία μεγέθυνσης πέους προσφέρει σούπερ δυνατή αναρρόφηση. Διαθέτει ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα 3 ταχυτήτων, διαθέσιμων με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οποίος είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου για μεγαλύτερη ευκολία και οικονομία. Ένα προστατευτικό μαξιλάρι από TPR σφραγίζει τέλεια επάνω στο δέρμα, δημιουργώντας ισχυρό κενό μέσα στο θάλαμο, ενώ ο ιδιαίτερα ανθεκτικός, διαφανής κύλινδρος με χάρακα μέτρησης στην πλαϊνή πλευρά του, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο του οργάνου σας, καθώς μεγαλώνει και γίνεται πιο παχύ, πιο σκληρό και πιο στητό από ποτέ. Το τμήμα του κινητήρα είναι αποσπώμενο, ώστε να μπορείτε να το φορτίζετε χωρίς τον κύλινδρο, επιτρέποντας παράλληλα και τον εύκολο καθαρισμό του κυλίνδρου. Η αντλία διαθέτει επίσης, κουμπιά ελέγχου αναρρόφησης. Πατώντας το M + μπορείτε να αυξήσετε την πίεση, ενώ με το M – να την ελαττώσετε, καθώς και κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης για άμεση αποσυμπίεση. Κατάλληλη και για απολαυστική handsfree διασκέδαση

Χρόνος φόρτισης: 2,5 ώρες. Χρόνος εκτέλεσης: 2 ώρες (σε υψηλή ρύθμιση).
Κατά τη φόρτιση μπλε φωτάκια θα αναβοσβήνουν διαδοχικά. Όταν γεμίσει, τα φωτάκια θα παραμείνουν αναμμένα.
Συμβατή με λιπαντικά με βάση το νερό. Ιδανική για αρχάριους έως ενδιάμεσους χρήστες. Μετά τη χρήση, πλύνετε προσεκτικά το παιχνίδι με ζεστό σαπουνόνερο ή με ένα ποιοτικό Toy Cleaner για ακόμη ταχύτερο καθαρισμό.
Συνολικό μήκος: 30cm, Μήκος διείσδυσης: 20cm, Διάμετρος κυλίνδρου 6cm.

Δείτε επίσης

Ramrod Vibrating Penis Pump Dream Toys
€ 32,78
Optimum Series Pistol Pump Calexotics
€ 72,90
Ramrod Classic Penis Pump Dream Toys
€ 23,88
Power Pump Red by ToyJoy
€ 18,90
Executive Vacuum Pump by Calexotics
€ 42,90
Επιστροφή στην κορυφή