Jes Extender Original Penis Enlarger

€ 199,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7597
Είδος Επιμηκυντές Πέους
Εταιρεία Jes Extender
Προέλευση Denmark
Barcode 5710458103004
Αυξήστε το μέγεθος του πέους σας έως και 40%…για πάντα και επανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας συσκευής μεγέθυνσης πέους Original Standard Comfort Penis Enlarger της εταιρίας Jes-Extender.

Η Jes-Extender χρησιμοποιεί την κλινικά αποδεδειγμένη “τεχνική της έλξης”, η οποία “ ξυπνά” τη φυσική ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να αλλάζει όταν του ασκείται φυσική επιρροή. Σύμφωνα με την αρχή αυτή, εάν ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος εκτεθεί σε μια συνεχή, μόνιμη διάταση τα κύτταρα της περιοχής αυτής αρχίζουν να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται, αυξάνοντας τη μάζα των ιστών.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και η διεύρυνση του πέους. Με τη χρήση της συσκευής σταδιακά το δέρμα και οι μύες του πέους τεντώνονται, ξεκινούν διαδικασίες αναγέννησης, η κυτταρική σύνθεση ανανεώνεται και ο φαλλός αυξάνεται.

Τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής, όπως παρουσιάστηκαν στο 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο για την Επανορθωτική Χειρουργική του Ουρογεννητικού ήταν αδιαμφισβήτητα:
- Αύξηση μήκους κατά 2,8cm μετά από 1100 ώρες σε 1200 g δύναμη έλξης & Μέση επιμήκυνση ανά εβδομάδα 1,9mm χωρίς καμία επιπλοκή!
Το σετ είναι κατάλληλο για πέη που ξεκινούν από 5 εκ. και φτάνουν μέχρι και τα 25 εκ. (σε στύση). Είναι απαραίτητο να φοράτε τον επιμηκυντήρα περίπου 6 ώρες την ημέρα. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από 6-8 εβδομάδες.

Προσοχή! Μην υπερβαίνετε τη χρήση πάνω από 8 ώρες, καθώς μπορεί να προκληθούν δυσφορία, πόνος, ακόμη και τραυματισμός.
Με τη συσκευή Jes-Extender Original Standard μπορεί να διορθωθεί επίσης και τυχόν έντονη καμπυλότητα του φαλλού.

Τρόπος εφαρμογής: Ξεκουμπώστε τη βάση και εισάγετε το μόριό σας στην τρύπα που υπάρχει στο σταθερό της σημείο. Κατόπιν περνάτε το λουράκι από σιλικόνη κάτω από το κεφάλι του πέους σας στο δεύτερο πλαστικό μέρος της συσκευής και το κουμπώνετε στη βάση του. Στη συνέχεια προσαρμόζετε τις μπάρες στο μέγεθος που θέλετε και… είστε έτοιμοι.

Προσοχή! Τηρήστε τη σωστή ρύθμιση των μπαρών! Δεν πρέπει να βιαστείτε και να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μεγάλη αύξηση του πέους άμεσα! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης του μεγεθυντή σας!

Μετά τη χρήση να πλένετε προσεκτικά τα αξεσουάρ που χρησιμοποιήσατε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με καθαριστικό παιχνιδιών. Για βελτιωμένη αίσθηση συνιστάται η χρήση του συνοδεία λιπαντικού με βάση το νερό.
• Ασφαλές για το σώμα, υποαλλεργικό και χωρίς φθαλικές ενώσεις
• Δεν περιέχει καρκινογόνες ουσίες, και βλαβερές τοξίνες.
• Με πιστοποίηση ISO 9001, CE και ROHS
Έρχεται σε όμορφο ξύλινο κουτί.
1 χρόνος εγγύηση
Οδηγίες και στα Ελληνικά!
Τα προϊόντα Jes-Extender κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στη Δανία.

Δείτε επίσης

Male Edge Extra - Penis Enlarger
€ 164,90   € 144,70
Jes Extender Light Penis Enlarger
€ 179,90   € 159,90
Επιστροφή στην κορυφή