Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice

€ 64,90 € 59,77


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8139
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Fleshlight
Προέλευση U.S.A
Barcode 810476011192
Υλικό Superskin
Έχετε την ακατανίκητη επιθυμία για μία εκπληκτική blowjob εμπειρία εδώ και τώρα και δεν αντέχετε να περιμένετε ούτε λεπτό παραπάνω; Το Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει το πιο ρεαλιστικό και απολαυστικό υποκατάστατο του oral sex, καθώς αναδημιουργεί με ακρίβεια την αίσθηση του στοματικού, ακόμη και το ηδονιστικό πιπίλισμα.

Με 3 σημεία εισόδου, ένα ζευγάρι υπέροχα, ζουμερά χείλη και ένα σφικτό εσωτερικό κανάλι με ανάγλυφη, διεγερτική υφή που σας προσκαλεί να βυθιστείτε στο βελούδινα απαλό εσωτερικό του, το Fleshlight Turbo Thrust υπόσχεται να σας οδηγήσει σε νέες κορυφές σεξουαλικής ικανοποίησης. Είτε σας αρέσει να διεγείρετε μόνο τη βάλανο, είτε προτιμάτε τη σφιχτή, υγρή αίσθηση ενός αισθησιακού στόματος και ενός απύθμενου λαιμού που θα σας “καταπιεί” ολόκληρο, με το Fleshlight θα βιώσετε την ευχαρίστηση και τη συγκίνηση που χρειάζεστε για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

Κατασκευασμένο από το πατενταρισμένο υλικό Superskin, το οποίο προσομοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα και προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας. Για να ελέγξετε την ισχύ της αναρρόφησης και να προσαρμόσετε την ένταση της εμπειρίας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, γυρίστε το καπάκι στο άκρο που δεν χρησιμοποιείτε. Τοποθετημένο σε διάφανη θήκη για να είστε αυτόπτης μάρτυρας των θρυλικών σας επιδόσεων!

Ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε solo αποστολή, ή κάνετε παιχνίδι με τον σύντροφό σας, το Turbo Thrust είναι εδώ για να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις σας και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Τίποτα δεν είναι πιο κοντά στο πραγματικό.

Να το συνοδεύετε πάντα με λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση αφαιρέστε το εσωτερικό και πλύνετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι
Διαστάσεις: 25,4 cm περίπου

Δείτε επίσης

Fleshlight Ella Hughes Candy Vagina
€ 64,90   € 59,70
Palm Pal Virgin Ass UR3 by Doc Johnson
€ 19,70
Fleshlight Quickshot Mia Malkova Double Hole
€ 38,80
Original Vacuum Cup To Go by Private
€ 22,90   € 17,90
Fleshlight Autumn Falls Peaches Anal
€ 63,50   € 59,70
Επιστροφή στην κορυφή