Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

€ 39,77


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8142
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Fleshlight
Προέλευση U.S.A
Υλικό Superskin
Barcode 810476010973
Για ανεπανάληπτες εμπειρίες σόλο διασκέδασης και απολαυστικές προπονήσεις αντοχής κυκλοφόρησε ο μοναδικός Quickshot STU (Stamina Training Unit) Lady & Butt, ο νέος, υπέροχος masturbator με της υπογραφή της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Fleshlight!

Μικρός, εύχρηστος, εξαιρετικά διακριτικός, τοποθετημένος σε μία κομψή, χρυσή θήκη που θυμίζει δάδα, για μέγιστη ευκολία στη χρήση, ο Quickshot STU σχεδιάστηκε με σκοπό να αναπαράγει την απίστευτη αίσθηση της σεξουαλικής επαφής και να βοηθήσει τους χρήστες να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή, να βελτιώσουν την απόδοση και τις τεχνικές και να εντείνουν τους οργασμούς τους.

Σχεδιασμένος με δύο διαφορετικά στόμια διείσδυσης: ένα θελκτικό άνοιγμα αιδοίου στο ένα άκρο και ένα σέξι άνοιγμα πρωκτού στο άλλο, τα οποία καταλήγουν σε ένα σφικτό κανάλι με ανάγλυφη, διεγερτική υφή για ένα έντονες, οργασμικές μαλάξεις, ο Quickshot STU Lady & Butt θα σας ξετρελάνει με τα πλούσια χαρίσματά του.

Είναι κατασκευασμένο από το πατενταρισμένο υλικό Superskin, ένα ιδιαίτερα μαλακό, εύκαμπτο ανθεκτικό, απόλυτα ασφαλές, μη τοξικό υλικό, το οποίο προσομοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα και προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας. Χρησιμοποιείστε το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό και διεισδύστε σε κάθε άκρο για μέγιστη απόλαυση.

Μετά τη χρήση ανοίξτε και τις δύο πλευρές και πλύνετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Καθαρίζει εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Σε φιλικό, travel size, ιδανικό για άτακτα Σαββατοκύριακα μακριά από το σπίτι.

Στη συσκευασία τους περιλαμβάνεται δωρεάν δείγμα λιπαντικού από την Fleshlight.
Συνολικό μήκος: 11 cm, μήκος διείσδυσης: 7.1 cm

Δείτε επίσης

Megan The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 12,90   € 11,47
Fleshlight Adriana Chechik Empress Vagina
€ 64,90   € 59,80
VerSpanken Foam Smooth by Big Teaze Toys
€ 46,90
Femme Fatale To Go by Private
€ 22,90   € 17,90
Apollo Reversible Premium Masturbator Max by Calexotics
€ 19,90
Επιστροφή στην κορυφή