Hand Solo 7 Speed by Rocks Off

€ 37,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1020
Είδος Αυνανιστήρια
Χρώμα Μαύρo
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία 1 × LR1
Μήκος 10,50 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Rocks Off
Barcode 811041011821
Όταν η Αγγλική Εταιρία Rocks Off αποφασίζει να "λανσάρει" ένα νέο μοντέλο, τότε όλοι γνωρίζουμε πως θα είναι κάτι μοναδικά πρωτότυπο που ... θα μας ενθουσιάσει!!! Έτσι και το Hand Solo, που μόνο τυχαία δεν έλαβε τη διάκριση "Male Pleasure Product of the Year 2012" (από τα USA X-Biz Awards).

To Hand Solo είναι ένα mastrubator που ... δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Πρόκειται για μία ανατομικά σχεδιασμένη υποδοχή (sleeve) η οποία χρησιμοποιείται για intense mastrubation. H φιλοσοφία του Hand Solo είναι πως ο χρήστης ελέγχει απόλυτα την ταχύτητα της κίνησης αλλά και τη πίεση που ασκείται. Το Hand Solo εφάπτεται τέλεια, τόσο στο χέρι όσο και στο πέος. Ο χρήστης απλά περνάει το χέρι από την ειδική υποδοχή (χαρίζει σταθερότητα) και ... απλά has fun!!!

Το Hand Solo είναι κατασκευασμένο από body safe platinum silicone, το καλύτερο υλικό που υπάρχει σήμερα στο τομέα των Sex Toys. Εσωτερικά, το Hand Solo δεν είναι λείο - διαθέτει ραβδώσεις και μικρές προεξοχές (bumps) που εντείνουν την αίσθηση της επαφής. Στη μία άκρη του διαθέτει υποδοχή για το γνωστό δονητή Bullet RO-80mm που μεταφέρει τη δόνηση σε ολόκληρο το Hand Solo. Απλά πατήστε μία φορά το πλήκτρο ....

Το Rocks Off Hand Solo είναι 100% αδιάβροχο και πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Ο μηχανισμός δόνησης αφαιρείται - μπορεί λοιπόν να τον χρησιμοποιήσει η φίλη σας σαν Clitoral Vibrator.

Το Hand Solo είναι κάτι πολύ διαφορετικό στη κατηγορία masturbators. Διακριτικό σε εμφάνιση, απλό στη χρήση και τη συντήρηση και μοναδικό στην ... αίσθηση. Για σκεφτείτε το λίγο ...

Δείτε επίσης

Jolee Love Pornstar Ass by Private
€ 56,90   € 51,80
Scarlett The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 15,90   € 12,30
Megan The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 12,90   € 11,47
Fleshlight Tori Black Torrid Vagina
€ 64,90   € 59,80
Fleshlight Mia Malkova Boss Level Anal
€ 64,90   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή