Naughty Lolita To Go Pussy by Private

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6848
Είδος Αυνανιστήρια
Μήκος 21,00 cm
Barcode 8713221820679
Εταιρεία Private
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Βυθιστείτε στις πιο άτακτες φαντασιώσεις σας με την εξαιρετική συσκευή αυτοϊκανοποίησης Naughty Lolita από την νεανική συλλογή Private To Go με την υπογραφή της εταιρίας California Exotics.

Απαλό και ελαστικό, με συμπαγή, διακριτική σχεδίαση και ρεαλιστικό σχήμα, το υπέροχο αυτό ομοίωμα αιδοίου διαθέτει σφικτό στόμιο για ισχυρή αναρρόφηση και ένα ιδιαίτερα διεγερτικό ανάγλυφο κανάλι στο εσωτερικό του, το οποίο θα σας προσφέρει αυθεντική αίσθηση κολπικής επαφής και…ανεπανάληπτους, εκρηκτικούς οργασμούς! Η ισχύς της αναρρόφησης προσαρμόζεται εύκολα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αδιαφανές θερμοπλαστικό καουτσούκ (Realskin TPR), υλικό απόλυτα συμβατό με το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και τόσο μοναδικά μαλακό που μοιάζει σχεδόν με το δέρμα, ο Naughty Lolita θα σας χαρίσει ασφαλείς, μαγευτικές συνεδρίες. Το διακριτικό του μέγεθος και η πρακτική, συμπαγής συσκευασία του το καθιστούν ιδανικό για να το παίρνετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια και τις εκδρομές σας.

Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύνετέ το με ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Δείτε επίσης

Ginebra Bellucci Pornstar Pussy by Private
€ 56,90   € 49,80
Schag's Arousing Ale Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,90
Fleshlight Tori Black Torrid Vagina
€ 64,90   € 59,80
Fleshlight Autumn Falls Peaches Anal
€ 63,50   € 58,35
Alicia The Girl Next Door by Dream Toys
€ 12,90   € 10,82
Επιστροφή στην κορυφή