Rev-Air Light Reusable Masturbation Cup by Loving Joy

€ 32,90 € 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7043
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963674
Προέλευση United Kingdom
Γίνετε βιρτουόζος της ευχαρίστησης με το εξαιρετικό Rev-Air Light Reusable Masturbation Cup, το νέο, επαναχρησιμοποιούμενο stroker από την εταιρία Loving Joy και απολαύστε έντονες εμπειρίες διέγερσης, όπως ποτέ ξανά.

Κομψό, μοντέρνο και ξεχωριστό, με ιδιαίτερη σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το stroker θα σας μυήσει με μοναδικό τρόπο στην τέχνη της αυτοικανοποίησης. Eναποθέστε κάθε εκατοστό του ασυγκράτητου μορίου σας βαθιά στο εσωτερικό του και απολαύστε τους τρεις διαφορετικής υφής θαλάμους του, καθένας από τους οποίους θα σας χαρίσει ξεχωριστές, ανεπανάληπτες αισθήσεις και θα σας οδηγήσει σε ηδονικές κορυφώσεις. Η διαφανής, συμπαγής και άκαμπτη θήκη του σας παρέχει τη δυνατότητα να βλέπετε μέσα του καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης θαυμάζοντας τις μοναδικές σας επιδόσεις, ενώ μία οπή αέρα (air hole) στην κορυφή του stroker ρυθμίζει την ισχύ της αναρρόφησης σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύντε το με ζεστό νερό και σαπούνι ή με λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και τοποθετήστε το εκ νεόυ ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Βάθος διείσδυσης: 16,51cm

Δείτε επίσης

Real Feel Pleasure Stroker by Loving Joy
€ 19,60
Palm Pal Mouth UR3 by Doc Johnson
€ 18,90
Fleshlight Kazumi Vagina
€ 65,90
Olivia The Girl Next Door Dream Girls
€ 42,90   € 34,83
Fleshlight Savannah Bond Vagina
€ 64,90   € 62,26
Επιστροφή στην κορυφή