Rev-Air Tight Reusable Masturbation Cup by Loving Joy

€ 32,90 € 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7044
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963681
Προέλευση United Kingdom
Ενδώστε στην οπτική απόλαυση της αυτοικανοποίησης με το υπέροχο Rev-Air Tight Reusable Masturbation Cup, το νέο επαναχρησιμοποιούμενο stroker από την εταιρία Loving Joy και καμία βρόμικη λεπτομέρεια δεν θα μείνει κρυμμένη από τα άγρυπνα μάτια σας.

Εύχρηστο και διακριτικό, με μοντέρνα νεανική σχεδίαση και άψογη λειτουργικότητα, το stroker περιβάλλεται από μία διάφανη, άκαμπτη και συμπαγή θήκη για άνετο κράτημα και ένα μαλακό εσωτερικό, εφοδιασμένο με τρεις ξεχωριστούς θαλάμους διασκέδασης -ο καθένας εκ των οποίων διαθέτει διαφορετική υφή - το οποίο θα οξύνει στο έπακρο τις αισθήσεις σας ωθώντας σας όλο και πιο κοντά σε μια εκπληκτική κορύφωση. Το stroker σας παρέχει, επιπλέον τη δυνατότητα να ελέγχετε την ισχύ της αναρρόφησης μέσω μίας εύχρηστης τρύπας αέρα (air hole) που βρίσκεται στην κορυφή της θήκης, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε την ένταση της εμπειρίας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύντε το με ζεστό νερό και σαπούνι ή με λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και τοποθετήστε το εκ νεόυ ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Βάθος διείσδυσης: 16,51cm

Δείτε επίσης

Cheap Thrills - The Roller Girl by Calexotics
€ 15,90
Ass Eperience Addicted Toys DreamLove
€ 24,90   € 17,90
Verspanken Foam Wavy by Big Teaze Toys
€ 42,90
Fleshlight Mia Malkova Boss Level Anal
€ 64,90   € 59,80
Palm Pal Virgin Ass UR3 by Doc Johnson
€ 19,70
Επιστροφή στην κορυφή