Sophia The Girl Next Door Dual Entry Masturbator Dream Toys

€ 28,90 € 24,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7959
Είδος Αυνανιστήρια
Μήκος 15,50 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Υλικό TPE
Barcode 8720365101533
Σταματήστε να ονειρεύεστε την καυτή γειτόνισσα… και αρχίστε να πραγματοποιείτε όλα όσα έχετε φαντασιωθεί μαζί της με τα υπέροχα Strokers/ Masturbators/Pussies της super hot συλλογής The Girl Next Door από την εταιρία Dream Toys.

Τα ερωτικά αξεσουάρ της συλλογής είναι κατασκευασμένα από άοσμο TPE (Ελαστομερές θερμοπλαστικό) ή αλλιώς Pure Skin, υλικό γνωστό για την ασύγκριτη απαλότητα, τη μοναδική ελαστικότητα, και την ζωντανή, υπέρ-ρεαλιστική αίσθηση. Τα Strokers και τα Masturbators διαθέτουν άνοιγμα και στα δύο άκρα για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ λόγω της πορώδους σύστασης του υλικού τους συνιστάται να απολυμαίνονται πολύ προσεκτικά πριν τη χρήση με ένα ποιοτικό καθαριστικό για sex toys και να διατηρούνται χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητα απαιτείται αν εκσπερματίζετε στο εσωτερικό τους!

Βιώστε νέες, ανεπανάληπτες εμπειρίες αυνανισμού με την υπέροχη Sophia, το νέο ομοίωμα διπλής εισόδου της hot συλλογής.
Η Sophia είναι ένα σούπερ σέξι ομοίωμα με ελαστικό κόλπο και πρωκτό, σχεδιασμένο να χωράει όλα τα μεγέθη των μορίων, το οποίο θα σας συναρπάσει με την εξαιρετικά απαλή και ρεαλιστική υφή του εσωτερικού του και θα σας χαρίσει συγκλονιστικές αισθήσεις και ονειρεμένες κορυφώσεις.

Τοποθετήστε το πέος σας στο εσωτερικό του και νιώστε τις ανάγλυφες ραβδώσεις του να χαϊδεύουν το μόριό σας ακριβώς στα σημεία που το χρειάζεται προσφέροντάς σας ανεπανάληπτες εμπειρίες διέγερσης. Το stroker είναι τοποθετημένο σε ένα συμπαγές κύπελλο από ABS με καπάκι στο κάθε άκρο του. Για να ελέγξετε την ισχύ της αναρρόφησης και να προσαρμόσετε την ένταση της εμπειρίας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας σφίξτε το καπάκι στο άκρο που δεν χρησιμοποιείτε. Συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό.
Ασφαλές για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ.

Δείτε επίσης

Megan The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 12,90   € 11,47
Fleshlight Tori Black Torrid Vagina
€ 64,90   € 59,80
Verspanken Foam Wavy by Big Teaze Toys
€ 42,90
Schag's Arousing Ale Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,90
Tara White Legend Ass by Private
€ 56,90   € 49,80
Επιστροφή στην κορυφή