Fleshlight Quickshot Riley Reid Double Hole

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8140
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Fleshlight
Υλικό Superskin
Προέλευση U.S.A
Μήκος 11,00 cm
Barcode 810476010997
Γνωρίστε κάθε καμπύλη και κάθε άνοιγμα της διάσημης πορνοστάρ Riley Reid και αφήστε τις σφιχτές, ανάγλυφές, σέξι οπές της να σας οδηγήσουν σε νέα ύψη απόλαυσης με τον Quickshot Riley Reid, τον νέο, υπέροχο Masturbator από την παγκοσμίου φήμης εταιρία Fleshlight!

Κατάλληλο για ενίσχυση των σόλο συνεδριών αυνανισμού, αλλά και για συναρπαστικό oral play με τον / την σύντροφό σας, το Quickshot Riley Reid διαθέτει συμπαγή, άκρως διακριτική σχεδίαση με δύο διαφορετικά στόμια διείσδυσης: στο ένα άκρο υπάρχει ένα κολπικό άνοιγμα, πιστό αντίγραφο του αιδοίου της ηθοποιού και στο άλλο η πιστή αναπαραγωγή του πρωκτού της, για ακόμα πιο εκρηκτικές απολαύσεις.

Η λεία, εξαιρετικά σφιχτή του είσοδος που γρήγορα “ανθίζει” σε ένα ελαφρώς πιο άνετο κανάλι, είναι επενδυμένη στο εσωτερικό του με την μοναδική υφή Compact Utopia, η οποία προσφέρει εξωπραγματική τόνωση,. Βυθίστε το πέος σας ανάμεσα στα σαρκώδη χείλη ή στον σφικτό πισινό της Riley Reid και αισθανθείτε άμεσα τις διαφορετικές, άκρως δελεαστικές υφές της – εξογκώματα, ανάγλυφα κύματα - να χαϊδεύουν ηδονικά το μόριό σας χαρίζοντάς σας ονειρεμένους οργασμούς. Σε διαφανή χρωματισμό για να βλέπετε ιδίοις όμμασι τα… τεκταινόμενα.

Το Quickshot Riley Reid είναι κατασκευασμένο από το πατενταρισμένο υλικό Superskin, ένα ιδιαίτερα μαλακό, εύκαμπτο ανθεκτικό, απόλυτα ασφαλές, μη τοξικό υλικό, το οποίο προσομοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα και προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας. Μετά τη χρήση ανοίξτε το εσωτερικό και πλύνετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Καθαρίζει εύκολα και στεγνώνει γρήγορα, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στην αμέσως επόμενη συνεδρία σε… χρόνο μηδέν! Για ακόμη πιο συναρπαστική αίσθηση, ζεστάνετέ το ελαφρά. Το βελούδινο εσωτερικό ανταποκρίνεται υπέροχα στη θερμοκρασία. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Κατάλληλο για όλα τα μεγέθη πέους.

Στη συσκευασία τους περιλαμβάνεται δωρεάν δείγμα λιπαντικού από την Fleshlight.
Σε φιλικό, travel size, ιδανικό για άτακτα Σαββατοκύριακα μακριά από το σπίτι. Συνολικό μήκος: 11cm. Μήκος εισαγωγής: 9cm. Διαπερατή διάμετρος: 2cm (stretchy)

Δείτε επίσης

Mouth Eperience Addicted Toys DreamLove
€ 24,90
Fleshlight Emily Willis Squirt Vagina
€ 64,90   € 59,80
Alicia The Girl Next Door by Dream Toys
€ 12,90   € 10,82
Palm Pal Mouth UR3 by Doc Johnson
€ 18,90
Bella The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 14,90   € 11,95
Επιστροφή στην κορυφή