Original Vacuum Cup To Go by Private

€ 22,90 € 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6857
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Private
Barcode 8713221820655
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Απολαύστε αυθεντική εμπειρία διείσδυσης και ανεπανάληπτες στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης με το μοναδικό Original Vacuum Cup, το νέο υπέροχο stroker από την νεανική συλλογή Private To Go με την υπογραφή της εταιρίας California Exotics.

Σχεδιασμένο να παρέχει τη ρεαλιστικότερη αίσθηση κολπικής επαφής που μπορεί να υπάρξει, το stroker θα σας ξετρελάνει με την απαλότητα, την ελαστικότητα και την ρεαλιστική του υφή, ενώ μόλις το ανάγλυφο εσωτερικό κανάλι του με την σφικτή άκρη, ειδικά μελετημένη για παροχή ισχυρής αναρρόφησης, τυλίξει στα σπλάχνα του το μόριό σας, θα βιώσετε την εντονότερη διέγερση και τις πιο μαγικές και ονειρεμένες κορυφώσεις της ζωής σας!
Η ισχύς της αναρρόφησης προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κατασκευασμένο από απαλό - μοιάζει σχεδόν όπως το αληθινό δέρμα – αδιαφανές, θερμοπλαστικό καουτσούκ (Realskin TPR), υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα, το stroker είναι ιδιαίτερο φιλικό και εύκολο στην χρήση, ενώ το μικρό και διακριτικό του μέγεθος, το καθιστά ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες σας!

Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύνετέ το με ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Δείτε επίσης

Fleshlight Anal Lana Rhodes Karma
€ 64,90   € 58,40
Sexy Sista To Go by Private
€ 22,90   € 18,90
Cheap Thrills - The Roller Girl by Calexotics
€ 15,90
Scarlett The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 15,90   € 12,30
Fleshlight Mia Malkova Boss Level Anal
€ 64,90   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή