Jolee Love Pornstar Pussy by Private

€ 56,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6866
Είδος Αυνανιστήρια
Μήκος 26,00 cm
Εταιρεία Private
Barcode 8713221821874
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Ανακαλύψτε τον…εσωτερικό κόσμο της σεξοβόμβας Jolee Love και απολαύστε υπέροχες στιγμές αυτοϊκανοποίησης με την κορυφαία συσκευή προσωπικής ευχαρίστησης που φέρει την υπογραφή της καυτής ξανθιάς, από την μοντέρνα συλλογή Private της εταιρίας California Exotic.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, από άριστο, αδιαφανές θερμοπλαστικό καουτσούκ Real Skin TPR, χωρίς φθαλικές ενώσεις, το Jolee Love είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο, εξαιρετικά απαλό και ελαστικό stroker, ασφαλές και φιλικό προς τον χρήστη. Διαθέτει ένα κυλινδρικό, λίγο ακανόνιστο σχήμα – η μία άκρη του είναι πλατύτερη από την άλλη -, το οποίο ταιριάζει τέλεια στο χέρι προσφέροντας απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, καθώς και εσωτερική ανάγλυφη υφή και σφικτό στόμιο, χαρακτηριστικά τα οποία θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη διέγερση ακριβώς στο σημείο που επιθυμείτε.

Για βέλτιστη αίσθηση αφαιρέστε πριν από τη χρήση το εσωτερικό υλικό (sleever) και βάλτε το σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια τοποθετήστε το εκ νέου στο περίβλημα του, προσθέστε αρκετό λιπαντικό, το οποίο θα μπορούσατε επίσης να ζεστάνετε και ξεκινήστε την … συνεδρία. Η ισχύς της αναρρόφησης προσαρμόζεται εύκολα χάρη σε ένα απλό, βιδωτό καπάκι στη βάση του stroker. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο χώρο απλά ξεβιδώστε ελαφρά, ώστε να εισέλθει αέρας στο εσωτερικό του, για πιο σφικτό κράτημα αντίθετα, σφίξτε λίγο περισσότερο.

Το stroker είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση, πλύνετε το προσεκτικά με ζεστό νερό Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται λιπαντικό και πούδρα συντήρησης για να διατηρήσετε το stroker σας σε άριστη κατάσταση για πάρα πολύ καιρό.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Διαστάσεις: 26cm x 8,9cm (σωλήνας με καπάκι)

Δείτε επίσης

Fleshlight Ice Crystal Vagina
€ 64,90   € 59,78
Schag's Arousing Ale Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,90
Bella The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 14,90   € 11,95
Fleshlight Adriana Chechik Next Level Anal
€ 64,90   € 59,80
Ginebra Bellucci Pornstar Pussy by Private
€ 56,90   € 49,80
Επιστροφή στην κορυφή