Vini App Controlled Love Egg Pink Magic Motion

€ 59,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7635
Είδος Love Eggs
Μήκος 9,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Magic Motion
Barcode 6958136103062
“Βουτήξτε” σε νέες, δυναμικές εμπειρίες διείσδυσης αξιοποιώντας τις πλείστες δυνατότητες της ψηφιακής εποχής και της υψηλής τεχνολογίας με το εντυπωσιακό Vini Pink το υπέροχο egg / δονητή της εταιρίας Magic Motion.

Μικρό, εύχρηστο και διακριτικό σε ένα κοριτσίστικο, ζωηρό ροζ /άσπρο χρώμα, το δονούμενο αυγό είναι σχεδιασμένο για την ισχυρή διέγερση της κλειτορίδας και του κόλπου. Εφοδιασμένο με έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα με 7 διαφορετικές λειτουργίες pre-built δόνησης και τη δυνατότητα δημιουργίας, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Magic Motion App, επιπλέον μοτίβων δόνησης με τη χρήση φωνής, ήχων ή και της αγαπημένης σας μουσικής, τo Vini Pink είναι το ιδανικό ερωτικό αξεσουάρ για τις μοντέρνες γυναίκες της εποχής που είναι ανοικτές σε νέες προκλήσεις.

Μέσω της εφαρμογής έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τον /την σύντροφό σας ακόμη και από μεγάλη απόσταση… όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν, πραγματοποιώντας έτσι κάποιες από τις κρυφές σας φαντασιώσεις.
Το vibe egg μπορεί να ελεγχθεί από κάθε smartphone iOS ή Android συσκευή (συμβατή με Iphone & Android 4.3+ με Bluetooth 4.0 και όλα τα νεότερα μοντέλα τηλεφώνων και tablets), ενώ είναι επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε καθόλου για την ενέργεια. Αποδίδει έως και 75 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας.

Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά ασφαλή για το σώμα και είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό για άνεση και βέλτιστη αίσθηση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Διαστάσεις: 9,5Χ2,7Χ3,7cm.

Δείτε επίσης

Vini App Controlled Love Egg Pink/Yellow Magic Motion
€ 62,90   € 54,37
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Iduna Vibrating Egg Royal Fantasies by Dream Toys
€ 84,90   € 72,50
Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Επιστροφή στην κορυφή