Magic Sundae App Controlled Love Egg Red Magic Motion

€ 62,90 € 59,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7637
Είδος Love Eggs
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 6958136103352
Βάρος 35 gr
Βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές solo ή και duo απόλαυσης με τη βοήθεια του υπέροχου Magic Sandae, του νέου μαγικού vibe /egg της εταιρίας Magic Motion.

Μικρό, διακριτικό και σέξι, με εργονομική σχεδίαση και λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας, σε ένα ζωηρό κόκκινο της φωτιάς, το πανέμορφο Sandae θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τα μοναδικά του χαρίσματα! Το σώμα του, παχύ και αισθαντικό είναι ελαφρό στρογγυλοποιημένο στην άκρη του για εύκολη διείσδυση, ενώ η επιφάνειά του είναι καλυμμένη με αισθησιακές ραβδώσεις για επιπλέον τόνωση. Το λεπτό, εύκαμπτο κορδόνι του, το οποίο καταλήγει σε ένα ασύρματο χειριστήριο, λειτουργεί και ως αξεσουάρ εξαγωγής προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια, ενώ στο οβάλ κουμπί του χειριστηρίου είναι ενσωματωμένη μία εξαιρετικά μικρή κεραία, ώστε να αποφεύγεται το μπλοκάρισμα του σήματος.

Το Magic Sandae μπορεί να ελεγχθεί από οποιαδήποτε smartphone iOS ή Android συσκευή. Διαθέτει έναν εξαιρετικά ισχυρό αλλά και αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 10 pre-built μοτίβα δόνησης, αλλά μέσω της δωρεάν εφαρμογής What Sense έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε όσα εσείς θέλετε, όπως τα θέλετε, είτε σχηματίζοντάς τα στην οθόνη του κινητού σας, είτε δίνοντας εντολή οι δονήσεις να ακολουθούν τον ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής, ή των ήχων και φωνών που προτιμάτε.

Μέσω της εφαρμογής έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τον /την σύντροφό σας ακόμη και από μεγάλη απόσταση… όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν, πραγματοποιώντας έτσι κάποιες από τις κρυφές σας φαντασιώσεις.
Το vibe egg είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX6) για απολαυστικά παιχνίδια και στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε ότι θα μείνετε στη μέση της απόλαυσης.
Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 90 λεπτά και αποδίδει έως 2 περίπου ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.

Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά ασφαλή για το σώμα και είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό για άνεση και βέλτιστη αίσθηση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Θα το παραλάβετε σε ένα υπέροχο κουτί, στο οποίο περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και τσάντα αποθήκευσης.
Διαστάσεις: 30x30x60(190)mm. Βάρος: 35g.

Δείτε επίσης

Vibrating Egg 6cm by Plaisirs Secrets
€ 48,90
Apollo Goddess Collection Love Egg by Dream Toys
€ 68,80   € 58,80
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Ocian Remote Control Love Egg Pink by Happy Loky
€ 47,90   € 42,90
Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Επιστροφή στην κορυφή