Inner Goddess Silver Pleasure Balls 22cm by Fifty Shades of Grey

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5064
Είδος Gift Sets
Μέγιστη διάμετρος 2,80 cm
Μήκος 22,00 cm
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819749
Βάρος 190 gr
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
"Ερεθίζομαι από τη συνεχή κίνηση των ασημί σφαιριδίων. Διεισδύουν βαθιά μέσα μου, κάνοντας μασάζ εσωτερικά, και μου ξυπνούν την ανάγκη για σεξ. Η αίσθηση είναι εξαιρετική." - Anastasia Steele

Μέρος της επίσημης συλλογής Fifty Shades of Grey, οι κολπικές μεταλλικές μπάλες Inner Goddess Silver Pleasure Balls θα εκπαιδεύσουν και θα δυναμώσουν τους μύες του πυελικού εδάφους και του κόλπου και θα σας χαρίσουν πιο πολλούς πιο ποιοτικούς και πιο έντονους οργασμούς. Γυμναστείτε με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο και νιώστε την ερωτική ηδονή να σας κατακλύζει.

Κατασκευασμένες από λείο, συμπαγές μέταλλο, υλικό το οποίο παρέχει μία αίσθηση απόλυτης πληρότητας, οι μπάλες είναι σχεδιασμένες για έμπειρες, δυναμικές παίκτριες, οι οποίες αναζητούν νέες προκλήσεις, καθώς λόγω του εντυπωσιακού, συνδυασμένου βάρους των 221γρ. και της ευμεγέθους διαμέτρου των 3cm, απαιτείται σημαντική προσπάθεια για να διατηρηθούν στη θέση τους.

Τοποθετήστε τις στον κόλπο, όπως το ταμπόν σας και απολαύστε εξαίσιο εσωτερικό μασάζ, όσο περπατάτε ή κάνετε τις δουλειές σας. Διαθέτουν κορδόνι ανάκτησης, το οποίο εξασφαλίζει την εύκολη εξαγωγή τους. Ιδανικές και για εξωτερικό χώρο, καθώς είναι εντελώς αθόρυβες και διακριτικές. Καθαρίζονται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι και έχουν λείο και ομαλό φινίρισμα. Να τις χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Κατάλληλες και για παιχνίδια θερμοκρασίας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται σατέν τσάντα αποθήκευσης και λεπτομερής οδηγός.
Προϊόν εγκεκριμένο από τον συγγραφέα της τριλογίας Fifty Shades of Grey E L James

Μήκος 21.50cm, διάμετρος: 3cm Υλικό: μέταλλο.

Δείτε επίσης

Sex Roulette Kinky Edition by Tease & Please
€ 19,80
Kama Sutra Position Playing Cards by Tease & Please
€ 8,90   € 6,90
Sex!!! The Game for Any Couple, Thruple, or Quad by Kheper Games
€ 21,90   € 16,28
Sexy Rendez Vous The Game Kheper Games
€ 19,80   € 16,90
Please Me Set by Tease & Please
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή