Wave 5 Joyballs 17.50cm by JoyDivision

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4684
Είδος Love Balls
Μέγιστη διάμετρος 2,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Joy Division
Barcode 4028403157936
Μήκος 17,50 cm
Επιθυμείτε να διευρύνετε τους σεξουαλικούς σας ορίζοντες, αλλά μέχρι τώρα δεν τολμήσατε να εξερευνήσετε τον συναρπαστικό κόσμο του anal play;

Το Wave Joyballs της βραβευμένης γερμανικής εταιρίας Joydivision είναι το ιδανικό anal toy για εσάς. 5 ομαλά και λεία στην υφή μαργαριτάρια, κατασκευασμένα από εξαιρετικά απαλή, ιατρική σιλικόνη, θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό, χαρά και αδημονία. Είτε παίζετε solo είτε μαζί με τον σύντροφό σας το Joyballs θα σας προσφέρει εκρηκτικές στιγμές ηδονής. Εισάγετε τα μαργαριτάρια μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα και ανακαλύψτε τη μαγευτική αίσθηση της πρωκτικής πίεσης. Αμέσως μόλις το πρώτο μαργαριτάρι εισαχθεί πλήρως στο πρωκτικό κανάλι και αρχίσει να χαϊδεύει τις νευρικές απολήξεις της ερωτογενούς αυτής ζώνης, θα βιώσετε την εντονότερη σεξουαλική διέγερση της ζωής σας. Η λαβή-δακτύλιος θα σας εξασφαλίσει ένα σταθερό και ασφαλές κράτημα. Με κάθε σας κίνηση η ευχαρίστηση θα μεγαλώνει. Δοκιμάστε να αφαιρέσετε τα μαργαριτάρια κατά τη διάρκεια της κορύφωσης και θα επιτύχετε τις εντονότερες και διαρκέστερες οργασμικές συσπάσεις της ζωής σας.

Το Wave Joyballs έχει μήκος 17,5 cm και διάμετρο από 1,8 - 2,8 cm. Η ιατρική σιλικόνη που χρησιμοποιείται από την εταιρία είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένη, ενώ είναι 100% υποαλλεργική και άοσμη. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι και είναι ανθεκτική σε μύκητες και άλλα μικρόβια.
Να χρησιμοποιείται το Wave Joyballs πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Η ημερομηνία που αναφέρεται στη συσκευασία αφορά στην ημερομηνία κατασκευής και όχι στην ημερομηνία λήξης

Δείτε επίσης

'Tighten and Tense' Jiggle Balls by Fifty Shades of Grey
€ 28,90   € 26,20
Rock n Roll Balls Βιολετί by ToyJoy
€ 15,90
Fascinate Balls Black by Vibe Therapy
€ 22,50
Funky Love Balls Pink by ToyJoy
€ 8,90   € 6,60
Fascinate Balls Pink by Vibe Therapy
€ 22,50   € 19,90
Επιστροφή στην κορυφή