Mila Heart Silicone Anal Beads Black & Silver DreamLove

€ 19,80 € 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9012
Είδος Love Beads
Μήκος 18,20 cm
Εισαγόμενο 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435566040511
Γευτείτε τον μαγικό κόσμο των backdoor απολαύσεων με τρυφερότητα, αλλά και μέγιστη ασφάλεια με τις υπέροχες Mila Anal Heart-Beads τις νέες, πρωκτικές μπάλες με σχήμα καρδιάς από την Black &Silver.

Ένα κομψό, ανατομικά σχεδιασμένο, unisex αξεσουάρ, το οποίο αποτελείται από έξι πρωκτικές χάντρες σιλικόνης, σε σχήμα καρδιάς, ιδανικό για τους αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους anal players.

Η κάθε μία από τις έξι χάντρες έχει τοποθετηθεί σε ιδανική απόσταση από την άλλη, ενώ η διάμετρός τους αυξάνεται σταδιακά - ξεκινούν από αυτή με το μικρότερο μέγεθος και καταλήγουν σε αυτή με το μεγαλύτερο, προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη τόνωση. Είναι ενωμένες σε ένα κορδόνι, το οποίο καταλήγει σε μία λαβή - καρδιά, για σταθερό και ασφαλές κράτημα, αλλά και άμεση αφαίρεση.

Εισάγετε τις χάντρες μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα και ανακαλύψτε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Οι τρεις πρώτες χάντρες διαθέτουν ιδανικό μέγεθος για τους νεοεισερχόμενους “χρήστες”, καθώς προσφέρουν μία ήπια και χαλαρή ώση. Οι επόμενες τρεις είναι κατάλληλες για τους πιο έμπειρους, καθώς ασκούν μια δυνατή και έντονη πίεση, για την απόλαυση της οποίας απαιτείται σταδιακή “προσαρμογή ”.

Το Mila Anal Heart-Beads είναι εύκαμπτο για να ταιριάζει απόλυτα στις καμπύλες του σώματος, απαλό και μεταξένιο στην αφή, κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά υγιεινό, πλήρως υποαλλεργικό και φιλικό προς το σώμα υλικό σιλικόνης, το οποίο δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Κατά τη διάρκεια της χρήσεις τα beads παίρνουν σταδιακά τη θερμοκρασία του σώματος, προσφέροντάς σας ακόμη πιο ευχάριστη αίσθηση.
Μετά από κάθε χρήση πλύνετε πολύ καλά το προϊόν με ζεστό νερό και σαπούνι.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.
Στην παραμικρή ένδειξη ευαισθησίας αφαιρέστε το αμέσως!

Το παιχνίδι έχει συνολικό μήκος 18,2cm και το μήκος διείσδυσης φτάνει τα 14,5 cm. Η διάμετρος της μικρότερης μπάλας είναι 1 cm και της μεγαλύτερης 3,2 cm.

Δείτε επίσης

Giletti Anal Beads 21cm Black by Manzzz
€ 18,90
Lenon Anal Silicone Beads Black & Silver DreamLove
€ 14,84
Flexi Felix Beads By Fun Factory
€ 29,90   € 26,90
OhMama! Curved Silicone Anal Plug Black DreamLove
€ 19,88
7 Speed Pearls Petite Sensation Purple by Rocks Off
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή