Hers Kegel Kit by CalExotic

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4439
Είδος Love Balls
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770085108
Προέλευση U.S.A
Ενισχύστε αποτελεσματικά τους μυς του πυελικού εδάφους με τις ασκήσεις Kegel, τη γυμναστική της ηδονής, όπως αποκαλείται, και απολαύστε ανανεωμένη σεξουαλική υγεία. Σύμμαχός σας σε αυτήν την προσπάθεια, το Hers Kegel Kit, το εξαιρετικό σετ της CalExotic, το ιδανικό δώρο για εσάς που αγαπάτε να φροντίζετε το σώμα σας.

Ξεκινήστε τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης με τις Silicone Kegel Balls. Δύο απόλυτα σταθμισμένες μπάλες σιλικόνης με ιδανικό μέγεθος και σχήμα για εύκολη και άνετη χρήση. Τοποθετήστε τις μπάλες στον κόλπο, όπως το ταμπόν σας και ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δουλειές, περπάτημα, ψώνια ή ήπια γυμναστική. Οι μπάλες θα δονούνται εσωτερικά με κάθε σας κίνηση, αγκαλιάζοντας τέλεια το κολπικό κανάλι και θα τονώνουν με απόλυτα φυσικό τρόπο τα τοιχώματα του κόλπου, αλλά και την σεξουαλική σας ευχαρίστηση! Κατασκευασμένες από υποελλεργική μεταξένια σιλικόνη, οι Silicone Kegel Balls είναι ασφαλείς για το σώμα, αδιάβροχες και αθόρυβες. Διαθέτουν λαβή-δακτύλιο για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση.

Μετά από κάποιο διάστημα είστε έτοιμες να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο και να πειραματιστείτε με τις “Ben Wa” μεταλλικές μπάλες του σετ, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για “στιβαρότερους” μυς. Η κάθε μεταλλική μπάλα ζυγίζει 22,7gr και αναμφίβολα χρειάζεται λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατηθεί στη θέση της. Αυτό έχει ως συνέπεια την περαιτέρω ενδυνάμωση και αναζωογόνηση της πυελικής περιοχής, η οποία με τη σειρά της θα επιφέρει ένταση της “οργασμικής” σας ανταπόκρισης και παράταση της διάρκειας των οργασμών. Οι Silver Kegel Balls μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μαζί, είτε ξεχωριστά, καθώς δεν είναι δεμένες μεταξύ τους.

Ενισχύστε περαιτέρω τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση χρησιμοποιώντας τον Multi-Speed Stimulator, τον κομψό και διακριτικό δονητή πολλαπλών ταχυτήτων είτε συνδυαστικά με τις Silicone Kegel Balls ή τις Silver Kegel Balls, είτε και μόνο του. Ο δονητής θα “στοχεύσει” τα ευαίσθητα σημεία σας και θα απογειώσει μοναδικά τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης. Ιδανικός για solo play ή για ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφό σας.
Προσοχή!! Xρησιμοποιήστε πάντα ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ενόχλησης αφαιρέστε το προϊόν αμέσως.
To Hers Kegel Kit περιλαμβάνει ένα σετ Silicone Kegel Balls, ένα σετ Silver Kegel Balls και έναν Multi-Speed Stimulator σε μορφή bullet.

Kegel: Η Γυμναστική της ηδονής
Όσο πιο σφικτοί είναι οι μύες του κόλπου, κατά την ερωτική πράξη, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόλαυση για τη γυναίκα και τον άντρα, διατείνονται οι ειδικοί. Στην πραγματικότητα βέβαια, τα νήματα της απόλαυσης τα κινεί το σύνολο των μυών που βρίσκονται στη λεκάνη και στηρίζουν τα εσωτερικά μας όργανα. Οι μύες του πυελικού εδάφους όπως αποκαλούνται, χαλαρώνουν όχι μόνο με την πάροδο του χρόνου, αλλά και αρκετά νωρίτερα και είναι εκείνοι που ενοχοποιούνται από την επιστημονική κοινότητα για τη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης. Τα καλά νέα τα οποία επιβεβαιώνονται και από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ είναι ότι οι συγκεκριμένοι μύες, όπως και οποιοσδήποτε άλλος μυς, αν γυμναστούν, μπορούν να αυξήσουν τον όγκο τους, να πολλαπλασιάσουν, δηλαδή, τις απολήξεις νεύρων που μεταφέρουν το αίσθημα της απόλαυσης κατά τη διάρκεια της σωματικής επαφής.

Τρόπος εκτέλεσης των ασκήσεων Kegel με τις Kegel Balls
Σφίξτε τους πυελικούς μυς γύρω από τις μπάλες, σαν να προσπαθείτε να τις ανασηκώσετε μέσα σας. Κρατήστε την κίνηση όσο πιο πολύ μπορείτε και στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε την άσκηση 10 με 15 φορές στη σειρά με στόχο να κάνετε τις ασκήσεις δύο με τρεις φορές την ημέρα, ξεπερνώντας το μισό λεπτό καθημερινά.

Δείτε επίσης

Funky Love Balls Purple by ToyJoy
€ 8,90   € 7,90
L1a Love Balls Light Blue by Ovo
€ 34,90
Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey
€ 33,90   € 28,50
Candy Love Balls Blue by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,26
See U in Bloom Duo Balls Pink Silicone 3.60cm by Dream Toys
€ 18,90   € 16,90
Επιστροφή στην κορυφή