Elva Remote Control Vibrating Bullet Deep Rose by Svakom

€ 69,80 € 62,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5885
Είδος Love Eggs
Μήκος 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Βάρος 95 gr
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση U.S.A
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Svakom
Barcode 6959633111666
Η Αμερικάνική εταιρία Svakom μάς συστήνει το καινούριο της απόκτημα, το εξαιρετικό Elva Remote Control Vibrating Bullet, τον διακριτικό και σέξι δονητή τύπου σφαίρα, συνοδευόμενο από ασύρματο τηλεχειριστήριο. Ένα ξεχωριστό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για δυναμικές γυναίκες που επιζητούν το καλύτερο και δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο.

Εργονομία, κομψότητα, ποιότητα υλικών και καινοτόμος σχεδίαση χαρακτηρίζουν τον ξεχωριστό αυτό massager, ο οποίος θα σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, όπου και όποτε εσείς το θελήσετε. Με μόλις 8 εκατοστά μήκος, ο Elva ταιριάζει άνετα στην τσάντα σας για να τον έχετε πάντα μαζί σας στις βόλτες ή στα ταξίδια σας. Διαθέτει πάνω από 25 διαφορετικά προγράμματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ παρά το μικρό του μέγεθος, το πανίσχυρο μοτέρ του ανταποκρίνεται άριστα και στις πιο έντονες επιθυμίες σας. Επιπλέον, ο δονητής διαθέτει τη λειτουργία SVAKOM Intelligent Mode, η οποία “μιμείται” τη συχνότητα των δονήσεων, όπως αυτές εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, από την αρχή της συνεύρεσης έως τον οργασμό. Ένα απλό κλικ στο κουμπί "S", και θα ξεκινήσετε ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι απόλαυσης.

Με ένταση θορύβου μικρότερη από 50db, ο Elva λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας χωρίς να ανησυχείτε ότι θα προδοθείτε! Δεν ακούγεται τίποτα από απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου. Είναι κατασκευασμένος από φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για το σώμα υλικά, ενώ είναι πλήρως αδιάβροχος για ασφαλές παιχνίδι και στο νερό. Κατάλληλος για εξωτερική και εσωτερική διέγερση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή και χωρίς το ασύρματο τηλεχειριστήριο για solo, αλλά και partner play.
Πλήρως επαναφορτιζόμενος.

Υλικό κατασκευής: Σιλικόνη, Μέγεθος: 34 x 80mm, Βάρος: 95gr, Χωρητικότητα μπαταρίας: 450 mAh, Τύπος μπαταρίας: Πολυμερής μπαταρία λιθίου, Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα, Μέγιστη διάρκεια συνεχούς χρήσης: 2 ώρες.

Δείτε επίσης

Vini App Controlled Love Egg Pink/Yellow Magic Motion
€ 62,90   € 54,37
Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
The Candy Shop Sweet Apple Remote Love Egge Dream Toys
€ 69,80   € 61,88
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Επιστροφή στην κορυφή