Vini Lite Rechargable Love Egg Magic Motion

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7622
Είδος Love Eggs
Μήκος 9,50 cm
Βάρος 58 gr
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Εταιρεία Magic Motion
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Barcode 6958136103079
Απολαύστε βαθιές, αισθαντικές διεισδύσεις όπου κι αν βρίσκεστε με τον υπέροχο Vini Lite, τον νέο, πολύχρωμο bullet δονητή της εταιρείας Magic Motion.

Εύχρηστος, μικρός και διακριτικός, ο Vini Lite είναι μελετημένος να προσφέρει μέγιστη διέγερση στην περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας, αλλά και του πρωκτού. Το ζουμερό και ζεστό του σώμα, με σχήμα που παραπέμπει σε σφαίρα, είναι λείο και ομαλό στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς του, η κάτω του πλευρά όμως είναι διάστικτη από μικρά εξογκώματα, τα οποία παρέχουν έξτρα τόνωση των ευαίσθητων ερωτογενών σας περιοχών.

Ο Vini Lite είναι ιδιαίτερα απλός στη χρήση, λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού στην άκρη του καλωδίου εξαγωγής, ενώ διαθέτει και έναν ιδιαίτερα ισχυρό κινητήρα εφοδιασμένο με 20 συναρπαστικά μοτίβα δόνησης, τα οποία θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές ηδονής.

Είναι κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από βελούδινα απαλή, ελαστική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα και λόγω μεγέθους είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση. Περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης USB για να έχετε πάντα το όπλο σας… ετοιμοπόλεμο, ενώ είναι συμβατός με λιπαντικά νερού. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Χρόνος φόρτισης: λίγο πάνω από 1 ώρα
Μήκος: 9.5cm. Διάμετρος: 3,7cm. Βάρος: 58g.

Δείτε επίσης

Elize Wireless Remote Controlled Love Egg Elite by Dream Toys
€ 74,90   € 59,28
Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Dusky Pleaser Wireless Remote Control Egg Black Dream Toys
€ 52,90   € 41,85
Magic Fugu App Controlled Egg Green by Magic Motion
€ 74,70
Elva Remote Control Vibrating Bullet Violet by Svakom
€ 69,50   € 62,80
Επιστροφή στην κορυφή