Elize Wireless Remote Controlled Love Egg Elite by Dream Toys

€ 74,90 € 59,28


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7699
Είδος Love Eggs
Μήκος 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100390
Απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία εσωτερικού μασάζ και αφήστε τα λάγνα κύματα της κολπικής διέγερσης να σας παρασύρουν μαζί τους στους ουρανούς της ηδονής με το υπέροχο Elize, το νέο, δονούμενο αυγό με χειριστήριο από την πολυτελή συλλογή Elite της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό και διακριτικό στην εμφάνιση, σε πολυτελές μαύρο χρώμα με κομψές, χρυσές λεπτομέρειες, λεία, απαλή υφή, τέλεια εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το Elize θα σας ενθουσιάσει πραγματικά με τα αξιόλογα χαρακτηριστικά του. Διαθέτει ένα άψογο οβάλ σχήμα, ειδικά μελετημένο να διεισδύει με ευκολία στο εσωτερικό του κόλπου, τονώνοντας την ευαίσθητη αυτή ερωτική ζώνη χωρίς να την τραυματίζει, ένα δυνατό κορδόνι ανάκτησης για άνετες και ασφαλείς… βουτιές και ένα ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 ρυθμούς δόνησης και 3 ταχύτητες για να επιλέγετε κάθε φορά το προσωπικό σας μοτίβο πάθους.

Το love egg μπορεί να ελεγχθεί είτε από την ίδια τη συσκευή, μέσω ενός απλού κουμπιού - πατήστε παρατεταμένα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και σύντομα για να αλλάξετε τους κραδασμούς - είτε από το ασύρματο τηλεχειριστήριο, όταν το egg είναι ενεργοποιημένο. Διαθέτει 2 κουμπιά: ένα κουμπί on /off και ένα κουμπί για την αλλαγή των δονήσεων.

Το Elize είναι κατασκευασμένο από απόλυτα ασφαλή για το σώμα Ultra Premium, υποαλλεργική σιλικόνη, χωρίς φθαλικά και λάτεξ και είναι επαναφορτιζόμενο μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Το χειριστήριο είναι κατασκευασμένο από ABS πλαστικό με επίστρωση PU και είναι επίσης επαναφορτιζόμενο με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται), ενώ έχει εμβέλεια 10 μέτρων για απολαυστικά παιχνίδια από…απόσταση. Επιπλέον είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για χαλαρωτικές στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους.
Για βέλτιστη αίσθηση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με λιπαντικά νερού.
Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες, Χρόνος χρήσης: 1,5 ώρα.
Διαστάσεις: μήκος: 8 cm, διάμετρος: 3 cm

Δείτε επίσης

Intense Fun Jan Vibrating Egg Pink by DreamLove
€ 37,90   € 34,02
Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Vini App Controlled Love Egg Pink/Yellow Magic Motion
€ 62,90   € 54,37
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Επιστροφή στην κορυφή