Premium Silicone Dildo 13cm Dual Density Black Thermo Reactive by Dream Toys

€ 27,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8113
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Κλασσικά Dildos
Μήκος 13,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677895
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε έντονες, βαθιές εμπειρίες πρωκτικής ικανοποίησης με το εξαιρετικό Premium Silicone Dildo Black, το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την πολυτελή συλλογή Solid Love της εταιρίας Dream Toys.

Λιτό και απέριττο, με καθαρές γραμμές, εργονομική σχεδίαση και βελούδινα απαλή υφή, το ομοίωμα, με τον στιβαρό, ελαφρά κυρτό του άξονα και την καλοσχηματισμένη, ζουμερή βάλανο, είναι σχεδιασμένο να διεισδύει εύκολα στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτικού καναλιού, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στα τοιχώματα και να αγκαλιάζει μοναδικά όλα τα γλυκά και οικεία σημεία του, χαρίζοντάς σας μοναδική διέγερση.

Ο άξονάς του είναι κατασκευασμένος με υλικό διπλής πυκνότητας (dual density), με σκληρό δηλαδή εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan, για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης.

Το ομοίωμα έχει επίσης σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο.
Στο κάτω μέρος της βάσης διαθέτει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα κατά τη διάρκεια του σόλο παιχνιδιού.

Με διαστάσεις ιδανικές για αρχάριους, το dildo θα καταστεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα σας ερωτικά αξεσουάρ. Για τους πιο έμπειρους χρήστες, προτείνονται τα μεγαλύτερου μεγέθους αδελφάκια του, το Premium Silicone Dildo Pink και το Premium Silicone Dildo Blue.

Ιδανικό και για ζώνες strap-on

Μήκος: 13cm, διάμετρος: 3cm.

Δείτε επίσης

King Cock U-Shaped Small Double Trouble 13cm Vanilla by Pipedream
€ 28,90   € 24,80
OHMama! Vibrating Butt Plug Black DreamLove
€ 27,80   € 23,78
NJoy Medium Steel Butt Plug by Enjoy
€ 109,00
Gleaming Love Trainer Kit Silver Long Plugs by Dream Toys
€ 46,90   € 39,65
7 Speed Petite Sensations Bubbles Plug Purple by Rocks Off
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή