Strap On Dong 15cm Medium Black by Taboom

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8465
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221828088
Όλα όσα θέλετε από ένα ομοίωμα πέους θα τα βρείτε στο εξαιρετικό Strap-On Dong Medium το νέο, πανέμορφο “μεσαίο” από την εταιρία TABOOM.

Σχεδιασμένο να αγκαλιάζει φυσικά τις καμπύλες σας, και να στοχεύσει με ακρίβεια τις ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας, το ομοίωμα διαθέτει έναν εύκαμπτο, καμπυλόγραμμο, στιβαρό κορμό και μία ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη με μικρή κλίση, κατάλληλη για εύκολη και άνετη διείσδυση. Στη βάση του διαθέτει ισχυρή βεντούζα που του επιτρέπει να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, για να απολαμβάνετε διασκεδαστικά hands-free παιχνίδια.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας απαλή σιλικόνη ιατρικής κλάσης, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, το Strap-On Dong Medium είναι αδιάβροχο, για άτακτα παιχνίδια και στο νερό,. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner.
Να συνοδεύεται πάντα με ένα πολύ καλό λιπαντικό με βάση το νερό.
Ταιριάζει απόλυτα στη ζώνη Strap-On Harness της εταιρίας TABOOM

Η λεπτή του σχεδίασή το καθιστά ιδανικό για τους αρχάριους, καθώς και για τους λάτρεις των πιο διακριτικών dildo, για solo είτε και για duo playing. Για τους πιο πεπειραμένους, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva υπάρχει και το μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Strap-On Dong Large.

Συνολικό μήκος: 15cm. Διάμετρος: 3,3cm.

Η συλλογή Luxury Bondage Essentials της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τα όριά τους και τις επιθυμίες τους.

Δείτε επίσης

Curved Silicone Dildo 13cm by Loving Joy
€ 24,90
Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy
€ 18,80
Admiral Swirl Silicone Dildo 14cm White/Blue Calexotics
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή