Ridged Glass Dildo Glamour Multicolor Dream Toys

€ 33,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8953
Είδος Κλασσικά Dildos / Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Γυαλί
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100697
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Πολύχρωμο
Αφεθείτε σε ένα ηδονικό παιχνίδι αισθήσεων και ανακαλύψτε την απαράμιλλη μαγεία της P-spot διέγερσης με το εξαιρετικό Ridged Anal Dildo, το νέο γυάλινο ομοίωμα από την λαμπερή συλλογή Glamour Glass της εταιρίας Dream Toys!

Ιδανικό για anal απολαύσεις, το ομοίωμα διαθέτει διπλό άκρο για να εναλλάσσετε την ευχαρίστηση ανάλογα με τη διάθεσή σας. Το ένα του άκρο έχει κωνικό σχήμα για άνετη διείσδυση, άμεση εξεύρεση και στοχευμένη τόνωση του πολύτιμου P - spot, ενώ το άλλο, με την βολβοειδή σχεδίαση διαθέτει 5 χάντρες διαφορετικής διαμέτρου για άμεση των νευρικών απολήξεων του πρωκτικού καναλιού.

Το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από βιοπυριτικό ή αλλιώς σκληρό γυαλί, ένα από τα πλέον βολικά και αξιόπιστα υλικά, ιδανικό για την κατασκευή ερωτικών αξεσουάρ. Είναι υποαλλεργικό, δεν έχει πόρους και είναι απόλυτα ασφαλές για το σώμα. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων. Είναι πλήρως αδιάβροχο και ταιριάζει με κάθε είδους λιπαντικό. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για σέξι παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετέ το ή ψύξτε το και αφεθείτε στη μαγεία του αγγίγματός του. Θα ξετρελαθείτε από την εξαίσια υφή του.

Σε υπέροχους ιριδίζοντες χρωματισμούς οι όποιοι θα παραμείνουν αναλλοίωτοι, καθώς τα χρώματα δεν είναι απλά ένα εξωτερικό στρώμα στο γυαλί, αλλά είναι ψημένα μέσα στο υλικό!

Συνολικό μήκος: 18cm.
Διάμετρος στο ευρύτερο σημείο: 3cm

Δείτε επίσης

Harness Dildo Small 12.50cm Purple ToyJoy
€ 24,90
Energie Kegel Exerciser 16.50cm by Natural Contours
€ 65,00
Smoothy Prober Purple by Seven Creations
€ 12,90   € 10,40
Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy
€ 18,80
Curved Silicone Dildo 13cm by Loving Joy
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή