Mr Dixx Real Ryan 18cm by Dream Toys

€ 25,90 € 23,18


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7400
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό PVC
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100772
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε τώρα την νέα, υπέροχη συλλογή ομοιωμάτων Mr Dixx The Original από την εταιρία Dream Toys.

Η συλλογή διαθέτει εξαιρετικά απαλής υφής και ρεαλιστικής σχεδίασης, μαλακά και εύκαμπτα dildos, κατασκευασμένα από αντιβακτηριακό και άοσμο PVC απόλυτα ασφαλές για το σώμα, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!
Βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές solo ή και duo απόλαυσης με το υπέροχο Real Ryan, το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους από την εξαιρετική συλλογή Mr Dixx The Original με την υπογραφή της Dream Toys.

Δυναμικό, κομψό και σέξι, με βελούδινα απαλή υφή, ρεαλιστική σχεδίαση και απόλυτη λειτουργικότητα, το Real Ryan θα σας ξετρελλάνει με τον στητό, εύκαμπτο, καλυμμένο με απαλές φλέβες και πτυχώσεις κορμό, την έντονη, καλοσχηματισμένη βάλανο και τα ζουμερά, τρυφερά μπαλάκια του και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες, ρεαλιστικές εμπειρίες διείσδυσης, γεμίζοντάς σας επιθυμία και ενθουσιασμό. Επιπλέον, στη βάση του διαθέτει βεντούζα, η οποία κολλάει σταθερά σε όποια λεία επιφάνεια επιθυμείτε για απολαυστικά handsfree παιχνίδια, ενώ είναι συμβατό και με ζώνες strap-on.

Ένα εξαιρετικό dildo, μεσαίου μεγέθους, ιδανικό για αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες που αγαπούν να απολαμβάνουν τις άτακτες απολαύσεις τους με υπέροχα, ζωηρά ομοιώματα!
Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό PVC χωρίς οσμές και παρέχει μία εξαιρετικά απαλή και ρεαλιστική αίσθηση, σχεδόν σαν αληθινό δέρμα. Για μεγιστοποίηση της απόλαυσης να το συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Μήκος: 18cm Διάμετρος: 3,5cm.

Δείτε επίσης

King Cock 18cm Flesh by Pipedream
€ 29,80   € 24,80
Get Real Dual Density Dildo 20cm with balls Natural by ToyJoy
€ 38,80   € 32,90
Realistic Dildo with Balls and Suction Cup by Loving Joy
€ 28,90   € 24,90
King Cock 18 cm with balls Black by Pipedream
€ 39,80   € 33,90
King Cock 20cm Brown by Pipedream
€ 39,80   € 32,80
Επιστροφή στην κορυφή