X Ray Clear Realistic Dildo 18cm DreamLove

€ 29,80 € 23,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9147
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Jelly
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565910112
Χρώμα Διάφανο
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους Xray Jelly Material σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ομοιώματα X Ray Clear είναι κατασκευασμένα από υγιεινό, άοσμο, Jelly υλικό άριστης ποιότητας, χωρίς πόρους, το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος προσφέροντας απίθανες αισθήσεις, ενώ έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα, αναφορικά στις διαστάσεις. Επιπλέον, η διαυγής αποτύπωσή τους και το ρεαλιστικό τους σχήμα εκπληρώνουν κάθε πιθανή φαντασίωση.
Στη βάση τους υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία τα σταθεροποιεί σε κάθε λεία επιφάνεια για ατελείωτες ώρες hands free παιχνιδιού.
Συμβατά με ζώνες strap-on!

Ζήστε αξέχαστες ερωτικές βραδιές με το υπέροχο Crystal Clear Dildo 18cm, το νέο διαφανές ομοίωμα πέους από την X-RAY.

Απόλυτα ρεαλιστικό, απαλό και ταυτόχρονα ευλύγιστο και εύκαμπτο, με στητό, έντονα ανάγλυφο φαλλικό κορμό και καλοσχηματισμένη, βολβοειδή κεφαλή σε σχήμα ζουμερής βαλάνου, ιδανική για εύκολη διείσδυση και γρήγορο εντοπισμό των καυτών hot-spot σας, το dildo προσεγγίζει όσο καλύτερα γίνεται το ... real thing, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο των 18cm αντιγράφει απόλυτα τον "προικισμένο" εραστή.

Ιδανικό για σόλο παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό, αποτελεί πραγματικά ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας του, ενώ είναι και αρκετά διακριτικό για να το αποθηκεύετε εύκολα στο συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι σας.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Συνιστάται η εφαρμογή ήπιου απολυμαντικού σπρέι ερωτικών παιχνιδιών ή το πέρασμα με αντιβακτηριδιακο πανάκι μετά από κάθε χρήση

Για τους λάτρεις των πιο “χορταστικών ” διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και τα λίγο μεγαλύτερα αδελφάκια του, τα Crystal Clear Dildo 19cm και Crystal Clear Dildo 21cm

Μήκος: 18cm. Διάμετρος: 4cm.

Δείτε επίσης

Rainbow Lover Pride Dildo 18cm by ToyJoy
€ 39,80
Get Real 15cm Dildo with balls Black by ToyJoy
€ 19,80   € 15,90
Mr Dixx Giant Gio 30cm Vibrator by Dream Toys
€ 68,90   € 59,73
Get Real 17cm Silicone Dildo with balls Natural by ToyJoy
€ 38,90   € 30,90
Επιστροφή στην κορυφή